Hoppa till innehåll

Restaurangbiträde med ledaregenskaper

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Fakta om jobbet:

Rönninge Bistrobar ligger i hjärtat av Rönninge i Salems kommun. Våra medarbetare är som en del av familjen därför är det viktigt för oss att vi känner en god kemi mellan oss där förtroende och respekt för varandra är en del av vår anda.

Arbetsuppgifter:

I arbetet ingår att laga mat, portionera upp mat, att ta emot betalning i kassan, servera gäster och att plocka bort disk från borden och beställa och ta emot varor. Ett plus är om du har god kassavana.

Du bör vara stresstålig och fokuserad på arbetsuppgifterna då arbetstempot kan vara högt och flera saker kan hända samtidigt och trots det behåller vi lugnet och har ett vänligt bemötande mot kunder. Du förväntas ha en god initiativförmåga och överblick av det dagliga arbetet. En god fysik är bra då arbetet kan innebära lyft och förflyttning av föremål.

Utbildning eller erfarenhet inom handel och administration samt god datavana är starkt meriterande då du kan biträda chefen med administration och marknadsföring. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska och arabiska.

Stor vikt lägges på personlig lämplighet.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 juli 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se