Hoppa till innehåll

Svetsare, maskinbyggare

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (8 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö med goda möjligheter till utveckling inom ditt yrke. Vi jobbar mest med svetsning i 3-5 mm plåt men även tjockare material, i huvudsak MAG-svetsning. Även rörtråd och MMA kan förekomma.

Din profil

För att trivas i rollen behöver du vara självgående, noggrann och flexibel. Du bör vara nyfiken, prestigelös och ha lätt för att samarbeta.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har en gymnasieutbildning med teknik- , fordons- eller industriinriktning i grunden eller motsvarande erfarenhet från arbete inom tillverkningsindustrin och är intresserad av att arbeta som svetsare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Att känna en yrkesstolthet genom ett noggrant arbete är grundläggande.

Du har en bakgrund med kunskap om MAG-svetsning, rörtråd och MMA. Truckkort är ett plus.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Det uppskattas om du har erfarenhet av att arbeta utifrån ritningsläsning och god vana av diverse verkstadsuppgifter såsom borra, slipa, etc.


Info om anställningen

Löne- och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal.

Arbetstid dagtid, ej skiftgång.

Tillträde enligt överenskommelse.


Ansökan

Vi ser fram emot att få din jobbansökan med CV och kort personlig presentation. Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se