Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Vi söker en erfaren Skadetekniker till Ronneby

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en skadetekniker/karosseritekniker till Ronneby

Börjessons i Ronneby har full auktorisering för att ta hand om bilar för Volkswagen, Skoda, SEAT, Volkswagen Transportbilar. Vi söker ständigt nya utmaningar och siktar högt. Vilket gör att vi på Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till vårt starka team i Ronneby.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att utföra fackmannamässiga skadereparationer, felsökning på Volkswagen/SEAT/Skoda personbilar samt Volkswagen Transportbilar. Vi är certifierad skadespecialist vilket innebär att vi alla arbetar på ett spårbart sätt i enlighet med tillverkarens anvisningar.

Rollen innebär mycket kundkontakt varför det är viktigt att du uppträder positivt och förtroendefullt, samt hanterar våra kunders egendom på ett varsamt och betryggande sätt. Du hanterar arbetsorders enligt standards och rutiner. Du deltar i garantihantering och utveckling av bolagets kvalitets- och miljöarbete.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas är du strukturerad, noggrann och tar ansvar för din uppgift på ett effektivt sätt. Du är positiv och har lätt för att söka lösningar och agerar utifrån gruppens och organisationens bästa.

Du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och har kundens behov i fokus.

Du deltar i att utveckla och förbättra processerna inom företaget. Vi erbjuder dig det senaste inom biltekniken och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas tillsammans med oss för att möta den nya tekniken.

Din bakgrund

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande med inriktning skadereparation/karosseriteknik. Dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst inom Volkswagen koncernen är meriterande. Krav är goda datakunskaper och B-körkort. Tidigare erfarenhet av våra system är ett plus.

Ansökan

Om du vill bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling är du välkommen att ansöka. Ansök via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com.

Vid frågor angående tjänsten kontakta rekryterande chefer Tomas Olsson, tomas.olsson@borjessonsbil.se eller Todor Stan, todor.stan@borjessonsbil.se

Sista ansökningsdatum är 2024-08-18. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!
Börjessons logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955. Verksamheten består av försäljning, service och reparation av nya och begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor, har mer än 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.