Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Per Gruvris
Email
Telefon
Fordonstekniker/Bilmekaniker

Vi behöver
förstärka vår verkstad med en fordonstekniker! Du kommer att arbeta med service, reparationer, felsökning och elektronik. Du har förstås ett brinnande intresse för fordon och mekanik och du söker ett företag som, liksom du, ständigt vill utvecklas.

Din profil

Du måste ha
en god samarbetsförmåga samtidigt som det ställs krav på självständighet i arbetet. Vidare krävs att du är initiativrik, noggrann och ansvarstagande i ditt arbete, du gillar att ha ordning och reda runt omkring dig samt är kvalitetsmedveten. Flexibilitet, punktlighet och en god kommunikationsförmåga är också egenskaper som vi värdesätter hos dig.

Utöver ditt
tekniska kunnande är du en glad och positiv person. Tjänsten kan stundtals kräva ett högt tempo. Du har B körkort och datorvana samt goda färdigheter i svenska och engelska i tal och skrift. Fortlöpande utbildning på våra märken ingår i vår strävan att utvecklas och bli bättre.

Mer om
tjänsten


Tjänsten är
heltid. Vi på Biltjänst Olle Gruvris AB tillämpar 6 månaders provanställning.
Anställningsprocessen sker löpande så vi rekommenderar dig att söka tjänsten snarast. Meriterande är god erfarenhet av tidigare arbete som fordonstekniker samt erfarenhet av våra märken.
Biltjänst Olle Gruvris AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss

Biltjänst Olle Gruvris AB är ett familjeföretag startat 1953 och drivs i dag av 3:e generationen.

Vi bedriver service/reparationer av alla märken men är auktoriserade för Subaru, Isuzu och Toyota.

Vi har egen plåtverkstad och bedriver bilbärgning där vi är anslutna till Assistancekåren. I vårt dotterbolag som heter Kents Bilcentrum säljer vi nya och begagnade bilar.