Hoppa till innehåll
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp

Maskinoperatör till vår kund i Piteå

Sista ansökningsdag
12 oktober 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu har du möjlighet att jobba med spännande maskiner i Piteå! Vår kund söker maskinoperatörer som vill ta del av ett fartfyllt arbete där du får chansen att använda din tekniska expertis och kreativitet. Bli en del av teamet och sätt fart på din karriär redan idag!

Vad ingår i jobbet?

Som maskinoperatör hos vår kund kommer du att spela en viktig roll i produktionen! Ditt jobb kommer att vara att hantera och övervaka maskinerna, se till att de är i utmärkt skick och säkerställa en smidig produktion. Du kommer att arbeta enligt fastställda tidsramar, uppfylla kvalitetskrav och säkerhet är högsta prioritet. Du kommer att vara ansvarig för att maskinerna fungerar optimalt och att produktionen löper på utan problem.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som är en mästare på maskiner! Du har erfarenhet av att hantera och underhålla maskiner, Med din kunskap och utbildning i ryggen kan du snabbt lösa eventuella tekniska problem som kan dyka upp. Din noggrannhet och fokus gör dig till den perfekta maskinoperatören.

Krav:

Gymnasieutbildning

B-körkort

Meriterande:

Maskinoperatör med industrivana

Traverskort

Utbildad processoperatör

Du blir anställd som konsult för Lernia och jobbar ute hos vår kund på plats i Piteå. Mer information och vad vi erbjuder just dig som jobbar som konsult för Lernia hittar du här:

www.lernia.se/jobb/jobba-som-konsult/

Vår kund

Vår kund välkommen till en värld där innovation möter hållbarhet och framtidens energisystem tar form. Dem är en passionerad grupp av visionärer som skapar globala och lokala lösningar för vår klimatutmaning. Välkommen till en arbetsplats där vi tar lekfullheten på allvar.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta konsultchef Maria Aaro via e-post: maria.aaro@lernia.se eller telefonnummer: 0724012759. om du har några frågor eller funderingar. För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Maria Aaro via e-post: maria.aaro@lernia.se eller telefonnummer: 0724012759.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Placeringsort: Piteå

Tillträde: 2024-10-01

Arbetstider: Fyrskiftsarbete

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.