Hoppa till innehåll

Medarbetare till psykiatriska behandlingsenheten Allmänpsykiatrin, Piteå

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Psykiatriska behandlingsenheten är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Här finns engagerade, hjälpsamma och omtänksamma medarbetare med patienternas bästa i fokus. Hos oss finns olika yrkeskategorier såsom psykologer, läkare, sjuksköterskor, socionomer, kuratorer, beteendevetare, skötare, fysioterapeut och rehabkoordinator.  

Vi söker
Vi söker dig med genomgången grundläggande psykoterapiutbildning, med inriktning KBT eller evidensbaserad psykoterapi och tidigare erfarenhet av psykologisk behandling. Du skall ha en för tjänsten relevant grundutbildning, som exempelvis socionom, sjuksköterska eller skötare. Meriterande är om du är legitimerad psykoterapeut, har vidareutbildning inom exempelvis DBT, traumabehandling eller andra evidensbaserade metoder/inriktningar. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete inom specialiserad psykiatri eller psykologisk behandling vid samsjuklighet eller komplex problematik.

Du ska ha god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i svenska språket. Det är meriterande om du behärskar ytterligare språk, ex minoritetsspråk eller andra språk.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är stabil, strukturerad och självgående där du ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du har gptt omdöme då du värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Du är lyhörd och kan anpassa dig till andra.

Det här får du arbeta med
 I rollen som behandlare genomför du bl a basutredningar och psykologisk behandling individuellt och i grupp, både med patienten i rummet och via olika tekniska lösningar. I behandlarrollen ingår också att samverka internt med andra yrkesgrupper samt med vårdgrannar och externa verksamheter och myndigheter. Vid kliniken är samarbete och samverkan både internt och externt en viktig del i arbetet.  

Det här erbjuder vi dig
- Kontinuerlig kompetensutveckling
- Stora möjligheter att utifrån verksamhetens behov och eget intresse delta i utvecklandet av vårt behandlingsutbud
- Professionell handledning
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Tjänsten är tillsvidare, heltid, dagtid. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se