Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker nu teamledare till vår kund i Partille

Publiceringsdatum
05 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
NearYou söker nu teamledare till vår kund i Partille som jobbar inom modebraschen. Tjänsten är på heltid och skiftarbete kan förekomma, vilket betyder att du behöver kunna arbeta obekväma arbetstider.

Tjänstebeskrivning
Är ledarskap din grej? Coacha, inspirera och motivera andra är något du trivs väldigt bra med. Du är även vass på att skapa och arbeta med struktur, samarbeta med andra och du är en person som tycker om att ta initiativ, att vara handlingskraftig är en självklarhet för dig.

Du trivs i en föränderlig miljö, där du har möjlighet att utvecklas och lära dig nya saker. Du är bekväm med att leda dig själv, vara aktiv i din egen utveckling och att både ge och få feedback. Vi ser även att du är nyfiken på digitala verktyg och hur de kan stötta dig i ditt arbete. Du tror på att göra saker tillsammans och blir motiverad av möjligheten att göra skillnad.

Arbetsplatsen ligger idag i Partille men kommer under 2024/2025 flyttas till Alingsås.

Kvalifikationer
Du känner igen dig i följande:

Kvalifikationer:
- Tidigare arbetslivserfarenhet av att operativt leda personal
- Svenska i tal och skrift, behärskar engelska
- God datorvana

Meriterande för tjänsten är:
- Utbildning inom logistik på högskola eller yrkeshögskola, tidigare arbetslivserfarenhet inom lager (gärna automatiserat), kunskaper i Excel och/eller lagersystem

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och med rätt inställning kommer man långt! Du som söker är en driven, ansvarstagande och flexibel person som alltid utför ditt arbete med engagemang och effektivitet.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vad erbjuder vi dig?
Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och du kommer att bli inhyrd konsult via NearYou. Har du det som krävs för uppdraget så skicka in din ansökan via nearyou.se

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.