Hoppa till innehåll

Rehabkoordinator

Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Capio Vårdcentral Sävedalen är en välfungerande vårdcentral med ca 9500 listade patienter. Bredden bland patienterna är stor och variationsrik vilket många upplever som stimulerande att jobba med. Vårdcentralen är belägen precis vid kommungränsen mellan Göteborg och Partille i närheten av Östra sjukhuset. Det är cykelavstånd från stan och det är även enkelt ta sig hit med kollektivtrafik. Arbetsplatsen är liten, trivsam och välstrukturerad med kollegor som är trevliga, hjälpsamma och mycket kunniga. Vi har en bra stämning i arbetsgruppen med högt i tak och vi är måna om varandra för att vi är varandras arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt på teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt i nära samarbete mellan samtliga yrkeskategorier på mottagningen. Vi finns till för patienterna!

Din roll

Som rehabkoordinator stöttar du patienter som är långtidssjukskrivna eller riskerar att bli långtidssjukskrivna genom att kartlägga förutsättningar och behov inför återgång till arbete, motivera att delta aktivt och erbjuda stöd i kontakterna med till exempel arbetsgivare, försäkringskassan eller arbetsförmedlingen. Tjänsten är på 30%.

Vi erbjuder digHos oss finner du en organisation som bygger på den lokala enhetens autonomi med engagemang och delaktighet från medarbetare. Tillsammans skapar vi en dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar, samtidigt som det finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Arbetsgruppen karaktäriseras av kompetens, värme, gemenskap och gott samarbete. Du har alltid erfarna och kompetenta kollegor omkring dig. Vi har ett närvarande ledarskap i form av verksamhetschef Anna Rindeskär och biträdande verksamhetschef Mia Einarsdotter.Om dig

Du ska vara utbildad rehabkoordinator och ha flera års erfarenhet av rollen. Då vi starkt värnar om vårt teamarbete, så är det viktigt att du har god samarbetsförmågaoch är en team-människa.

Publicerat: 2024-07-30

Sista ansökningsdag: 2024-08-31

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se