Hoppa till innehåll

DFDS Professionals söker Fartygsagent i Oxelösund!

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
29 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

DFDS Professionals söker nu en engagerad fartygsagent till vår kund i Oxelösund. Företaget tillhör en ledande koncern som levererar shippingservice till rederier och operatörer över hela världen.

Om tjänsten

I rollen som Fartygsagent får du en unik möjlighet till ett spännande och omväxlande arbete. Du kommer tillsammans med dina kollegor sköta kontakterna med rederier, fartyg och terminaler. Arbetet omfattar kontorsarbete, rapportering till myndigheter, dokumenthantering och besök ombord på inneliggande fartyg, tullklarering av fartyg och dess last.

Tjänsten är på heltid med arbetstider kl 8.00-16.30. Arbetet innefattar också jourtjänstgöring kvällar och helger efter schema.

Om dig

Vi söker dig som har ett stort intresse för sjöfartsbranschen. Tidigare erfarenheter inom spedition/logistik/fartygsklarering är meriterande men är inget krav.

I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, samtidigt som du trivs av att arbeta i team. Du motiveras av att agera problemlösande och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Som person är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer.

Du har en förmåga att handla och agera snabbt. Därtill trivs du i en dynamisk roll inom fartygsbranschen där det ofta sker förändringar.Det förväntas att du är flexibel med att arbeta obekväma arbetstider några dagar i månaden för att vara behjälplig vid fartygsanlöp.

Krav för tjänsten

  • B-körkort
  • Svenska och engelska språket i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet inom sjöfartsbranschen/spedition/logistik/fartygsklarering

Direktrekrytering:

Under den här rekryteringsprocessen samarbetar kunden med DFDS Professionals. Tjänsten är en direktrekrytering till ”Kunden”. Urval sker löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse.

KontaktuppgifterHar du frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: dfdsprofessionals@dfds-group.comRekryteringsarbetet sker löpande.

Det går ej att ansöka via mail.

DFDS Group

DFDS Group har 10 000 anställda i 25 länder och tillhandahåller frakt- och logistiktjänster i Europa med årliga intäkter på 2,0 miljarder EUR. DFDS grundades 1866, har sitt huvudkontor i Köpenhamn och är noterat på Nasdaq Copenhagen. I Sverige har DFDS cirka 1 000 anställda.

DFDS Professionals

DFDS Professionals är en rekryterings- och bemanningstjänst inom DFDS Group med ambitionen att vara det naturliga valet inom industri och logistikbranschen i Sverige. Vi tillhandahåller kompetenta och engagerade konsulter och bemanningslösningar samt hjälper vårt breda utbud av kunder att rekrytera rätt talang för framtiden. Vi erbjuder värde till våra kunder genom flexibla affärsmodeller, erfarna medarbetare och operativ kunskap.SökordDFDS | Oxelösund| Transport | Logistik |Sjöfart | Fartygsagent | Skeppsmäklare

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se