Hoppa till innehåll
Kustbostäder logotyp

Uthyrare/ hyresadministratör, vikariat

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Kustbostäder söker en vikarierande uthyrare/hyresadministratör för ett spännande och viktigt uppdrag!

Att jobba hos Kustbostäder

Kustbostäder ingår tillsammans med Oxelö Energi i Oxelösunds kommunkoncern. Tillsammans på bolagen är vi cirka 100 medarbetare som jobbar för samhällsnytta på ett affärsmässigt sätt. Kustbostäder är Oxelösunds största bostadsföretag. Förutom det egna fastighetsbeståndet förvaltar vi även kommunens fastigheter såsom skolor och förskolor samt kommunens gator, vägar, parker småbåtshamnar och offentliga platser. Vi arbetar efter mottot "vi förenklar Oxelösundarnas vardag" vilket innebär att vi ser till att vardagens alla nyttotjänster fungerar som det ska för alla som bor i Oxelösund.

För oss är det viktigt att du som anställd kan vara med och påverka ditt arbete och din arbetssituation. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha balans i livet. Vi erbjuder ett antal hälsofrämjande aktiviteter som arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och flertalet aktiviteter genom kommunens fritidsförening. Kustbostäder är en rökfri arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Som uthyrare/hyresadministratör hos Kustbostäder kommer du att arbeta med uthyrning av bostäder. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ta emot intresseanmälan, uppsägningar, hantera kösystem och olika frågor rörande lägenheter. Du kommer ansvara för att visa lägenheter, ha kontakt med intressenter och säkerställa en så smidig uthyrningsprocess som möjligt. Du kommer även ta emot samtal från boenden rörande felanmälningar, frågor om parkeringar, m.m. Mycket av arbetet sker i digitala verktyg och i nära dialog med både nuvarande och blivande hyresgäster.

Vem söker vi?

Vi söker dig med gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Du är en van datoranvändare som obehindrat använder Officepaketet och är bekväm att arbeta i olika system. Du är en engagerad och resultatinriktad medarbetare som trivs i högt tempo och med varierande arbetsuppgifter. Du gillar blandningen mellan att arbeta i team men även att arbeta självständigt och ta eget initiativ när det behövs. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av uthyrning och/eller hyresadministration, samt om du har B-körkort.

Som person är du noggrann, social och trivs med kundkontakt. Du har förmåga att prioritera, växla mellan arbetsuppgifter och fokusera på flera frågor samtidigt. Samarbete och gott kundbemötande är naturliga delar för dig som du värdesätter i din yrkesutövning.

Tjänsten är ett vikariat på heltid med start så snart som möjligt, gärna omgående, till 2024-12-31. Möjlighet till förlängning finns.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta

Kundcenterchef Sofia Lindblom sofia.lindblom@oxelosund.se, 0155-388 46

Fackliga upplysningar lämnas av Annelie Fröjd annelie.frojd@oxelosund.se, 0155-388 27
Kustbostäder logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren