Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Wanås Restaurant Hotel

Vilt, grönsaker, mjölk och nötkött från vår gård och skog är basen i våra menyer. Vi lagar all mat från grunden med stor kärlek till råvaran och omtanke om miljön. Vi håller hög kvalitet genom att kontrollera hela processen från skog och gård till tallrik. Matsalen rymmer ca 25 personer och ibland gör vi olika typer av events med varierat antal gäster. Hotellet har 11 dubbelrum som kännetecknas av modern elegans. Vi håller öppet nästan hela året med störst intensitet från maj till september.


Arbetsbeskrivning

Som hovmästare har du en viktig roll där du välkomnar gäster, leder det operativa arbetet och ser till att våra besökare får en minnesvärd upplevelse.

Du kommer vara en del av ett litet starkt team och bör ha erfarenhet men framför allt ett genuint intresse för värdskap och dryck. Utöver dina professionella färdigheter helst inom hotell, restaurang eller event, värderar vi personliga egenskaper som vänlighet, nyfikenhet och flexibilitet högt. Det är viktigt att du är en lagspelare som tycker om att jobba med andra skickliga, vänliga och nyfikna kollegor. Du är flexibel gällande oregelbundna arbetstider samt arbete på helger och kvällar. Du ska vara flytande i tal och skrift i både svenska och engelska. Du ska ha körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen.

Att arbeta med oss är en unik möjlighet att få utvecklas inom service och gastronomi på en mycket vacker och intressant plats i landet.

Utöver våra middagar med en fast meny gör vi luncher till förbokade sällskap,konferenser och till jakter. Vi har även större fester, bröllop och företagsevent.


Villkor

Lön efter överenskommelse

6 månaders provanställning

Start - omgående.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se