Hoppa till innehåll

Anläggare med inriktning rörläggning VA

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Skåne Blekinge Vattentjänst AB (SBVT) söker förstärkning till våra lokala arbetsställen i Olofström, Östra Göinge och Osby.

Att vara rörnätstekniker/rörläggare hos oss betyder att du arbetar utomhus med en stor variation av arbetsuppgifter. Det är ett fysiskt aktivt arbete som kräver god förmåga till planering och problemlösning så även huvudet behöver jobba.

I var och en av våra kommuner har vi en driftledare, rörnätstekniker samt inhyrda maskinister som arbetar i schaktlag efter de olika projektens behov.

Jobbet kan innebära större omläggningar av vatten- och avloppsledningar där ni är på samma gata i flera månader eller mindre driftjobb som t ex att åtgärda ett avloppsstopp eller byta ut en ventil där platsen kan vara ny varje dag.

Vi söker dig som är praktiskt lagd, uppskattar frihet under ansvar och utomhusarbete. Vi har behov av medarbetare med flerårig erfarenhet men har även utrymme för dig som är ny i branschen med ett intresse och vilja att lära. Lokalkännedom är en stor fördel och då beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten tror vi att du bor i närområdet. Då vi arbetar i små team och i nära kontakt med allmänheten är ett positivt bemötande viktigt.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter och en trygg arbetsplats med bra förmåner där du har möjlighet att utvecklas och får jobba i ditt närområde utan långa arbetsresor.

Då vi annonserar i tre olika kommuner ser vi gärna att du anger vilken/vilka platser du är intresserad av.

Intervjuer kommer ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se