Hoppa till innehåll

Verksamhetschef

Publiceringsdatum
31 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Välkommen till Capio Vårdcentral Broby! Vi är den lilla vårdcentralen med det stora hjärtat.Vi har ca 5 650 listade patienter på vårdcentralen med barnavårdscentral och fysioterapimottagning under samma tak. Vi är ett sammansvetsat team med lång samlad erfarenhet som är stolta över vår verksamhet. Vi har ett tydligt patientfokus med hög tillgänglighet och ett gott bemötande. Capio Närsjukvårds organisation bygger på den lokala enhetens självstyre. Vi anser att besluten skall tas så nära patienten som möjligt så att att chef och medarbetare kan arbeta utifrån varje verksamhets unika förutsättningar. Vi vet att korta beslutsvägar skapar det engagemang och den delaktighet som behövs i en primärvård i förändring. Bakom dig har du som chef och medarbetarna en rikstäckande sjukvårdsorganisation som stöd där möjligheterna till erfarenhetsutbyte och utveckling är stora.Hos oss kommer du att hitta engagemang, prestigelöshet och en stark kultur där vi hjälps åt för att lyckas. Att vara ledare på Capio innebär att vara modig, visa riktning, främja samarbete och bygga tillit. För oss är detta viktiga hörnstenar i arbetet med att skapa trygga team och leda mot våra uppsatta mål. Vi vet att du som chef är avgörande för medarbetarnas trivsel, mående och utveckling. Därför vill vi skapa en miljö där våra ledare kan utvecklas och få stöttning i sitt ledarskap. Välkommen att dela vår passion för utveckling – att se möjligheter och att bli ännu bättre.

Din roll

Som verksamhetschef har du det yttersta ansvaret för att verksamheten bedriver sjukvård av högsta kvalitet. Du kommer att ha fullt resultat- och personalansvar, leda utveckling och förändringsarbete samt ansvara för att marknadsföra vårdcentralen utåt gentemot omvärlden. En viktig del i arbetet är att säkerställa en god arbetsmiljö för ditt team som idag består av 20 medarbetare. För oss är det angeläget att alla känner sig som en del av Capiokulturen och konkret kommer det att handla om att tydliggöra uppdrag och mål samt att entusiasmera teamet att jobba tillsammans för att göra sitt bästa för varandra och för våra patienter varje dag. Vi har en vision om att vi ska bli det självklara valet för våra patienter och det självklara valet av arbetsgivare.

Du kommer att arbeta i en decentraliserad organisation och ha stor handlingsfrihet. Du rapporterar till regionchef och ingår i en väl sammansatt chefsgrupp där du får kollegor att bolla och nätverka med. I regionsupporten ingår även regional medicinsk chef, controller, HR, IT-support och samordningsfunktioner.

Om dig

Du som söker är en erfaren ledare och tycker att kontinuerligt förbättringsarbete är en självklarhet. En bakgrund inom primärvård är meriterande. Du har en god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete och drivs av att arbeta mot uppsatta mål, även god ekonomisk kunskap är ett krav. Som ledare är du tydlig och förtroendeingivande som förstår att receptet på framgång är att lyfta och utveckla dina medarbetare. Du är handlingskraftig, orädd och van att fatta både snabba, genomtänkta och ibland obekväma beslut. Du ser det som en självklarhet att ha en aktiv insyn i det praktiska arbetet på vårdcentralen och att hålla dina kunskaper kring regelverk och system uppdaterade för att kunna ha en förståelse för det dagliga arbetet. Låter detta spännande? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig för att berätta mer!

Sista ansökningsdag: 2024-08-31Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se