Hoppa till innehåll

Elkonstruktör

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker dig som motiveras i en roll där du får skapa förutsättningar för framgång i ett spännande bolag. På Jaco får du möjligheten att utvecklas i din roll som konstruktör tillsammans med ett team som präglas av gemenskap och lagkänsla.

Du får vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elanvändning med de produkter vi säljer till våra kunder. Vi söker dig som ser möjligheter i den förändring som vårt samhälle genomgår just nu.

Befattningsbeskrivning

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att i nära samarbete med övriga konstruktörer och projektledare upprätta tillverknings- och layoutritningar för teknikbyggnader. Dokumentation och konstruktion av elunderlag i CAD samt inköp av elmaterial, såsom armaturer och kablar.

Vem vi söker

Du är självgående, flexibel och tycker det är intressant med varierande arbetsuppgifter samt har förmågan att strukturera ditt arbete. Du trivs med att analysera förutsättningar och hitta de bästa lösningarna. Arbetet kräver att du är noggrann och kvalitetsmedveten, samtidigt som du är en lyhörd lagspelare med förmåga att se till projektens bästa. Vidare är relationsskapande, förbättringsarbete och god service naturliga delar i ditt arbete.

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk utbildning och erfarenhet inom elkonstruktion. Du skall behärska svenska och engelska språket väl i tal och skrift. God datorvana är ett krav. Erfarenhet av AutoCad, ElproCAD eller liknande är meriterande.

Jaco erbjuder ett spännande jobb i ett naturskönt område ca 100 m från havet i ett företag som anser att hög trivsel för personalen är grunden för personlig prestation. Hos oss får du arbeta med spännande produkter och får många trevliga arbetskamrater.

Utöver detta erbjuds du även:

  • Kompetensutveckling i form av utbildningar och lärande i arbetet
  • Friskvårdsbidrag 4 000kr/år
  • Arbete i en platt organisation med snabba och enkla beslutsvägar

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi arbetar med ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se