Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker jobbamatchare på 40% till vårt kontor i Östersund!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du intresserad av att hjälpa andra människor och bygga nätverk på arbetsmarknaden? Har du ett engagerat och positivt förhållningssätt och söker ett utvecklande extrajobb? Då är jobbet som jobbmatchare hos StudentConsulting i Östersund för dig.

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill arbeta extra, antingen parallellt med dina studier eller som komplement till annan sysselsättning på minst 50%. Arbetet som jobbmatchare består främst i att stötta arbetssökande till jobb eller studier. Detta gör du genom grupp- och individuella coachande samtal, kontakter med arbetsgivare, hjälp med ansökningshandlingar och anordnande av aktiviteter såsom seminarier och workshops bl.a.

Vi arbetar med Arbetsförmedlingens matchningstjänst ROM (Rusta och Matcha) och tjänsten präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att rusta deltagaren för arbetslivet och matcha denne till arbete eller studier så snabbt som möjligt.

För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att skapa förtroende, ha en ödmjuk inställning inför människors olikheter och förutsättningar, kunna inspirera till förändring och ha ett driv till att nå uppsatta mål. Vi tar för givet att du sätter en stolthet i att göra ett bra jobb, och om du drivs av att uppnå goda resultat så kommer du att trivas i rollen.

Arbetstiden är förlagd på plats mån-tor mellan 08-12 med viss möjlighet att själv kunna planera vilka dagar du vill jobba.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig som har en annan sysselsättning på minst 50%, antingen som studerande minst 1 år framåt eller som anställd (anställning behöver styrkas med intyg).
I denna tillsättning behöver du inte uppnå full behörighet (se nedan) men det är självklart meriterande, men vi välkomnar alla sökande.

Som behörig jobbmatchare behöver du ha:
1. Högskoleutbildning om lägst 180hp inom relevant ämne (ledarskap/organisation, HR/rekrytering, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, beteendevetenskap, sociologi) samt minst två (2) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid.
Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under två (2) år.

2. Minst ett (1) års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat. Högskoleutbildning eller yrkesutbildning till exempel kvalificerad yrkesutbildning, yrkeshögskoleutbildning, militära utbildningar eller polisutbildning.
Samt minst tre (3) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:

- Arbetsledning med personalansvar.
- Rekrytering.
- Omställningsarbete för arbetssökande.
- Studie- och yrkesvägledning.
- Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration).
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor.
- Arbete med social- och gruppsykologi.
- Karriärvägledning.

Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under tre (3) år.

Övriga krav är att du:
* Kan arbeta i snitt 16h/vecka
* Kan kommunicera tydligt på svenska, i både tal och skrift
* Talar engelska obehindrat

Det är meriterande om du:
* Behärskar flera språk
* Har ett utvecklat nätverk av företagskontakter
* Har tidigare erfarenhet av coachning, ledarskap eller rekrytering

Vi värdesätter och uppskattar om du är självgående, effektiv och flexibel. Om du dessutom är en kommunikativ och prestigelös person med pondus, så kommer du att passa som handen i handsken i vårt team!

Start sker enligt överenskommelse men gärna början på september som senast.

Sökord: Jobbmatchare, Jobbcoach, Administration, Extrajobb, Timjobb

Sökord: Jobbmatchare, Jobbcoach, Administration, Extrajobb, Timjobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com