Hoppa till innehåll

Konsult inom ekonomi och rådgivning

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Välkommen till OWL!

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av ett innovativt och framåtblickande team? OWL, den kloka och moderna ekonomi- och rådgivningsbyrån i Östersund, söker nu nya talanger för att stärka vårt växande team.

Om oss

På OWL arbetar vi med utmanande kunduppdrag på regional, nationell och internationell nivå. Våra kunder är allt från entreprenörsledda bolag till större företag. Vi är specialiserade på effektiva, digitala och automatiserade processer, och lägger stor vikt vid värdeskapande analys, uppföljning och rådgivning. I tillägg till kvalificerade ekonomi- och CFO-tjänster har vi spetskompetens inom due dilligence och börsförberedelser.

Vi håller till i en ljus och rymlig timmerstuga med ski in ski out-läge i en skogsglänta nära Östersunds skidstadion. Vårt naturnära läge ger fantastiska möjligheter att kombinera arbetsdagen med rörelse och frisk luft. I dagsläget är vi ett team på 16 hängivna medarbetare som ser varje dag som en möjlighet att växa och inspireras tillsammans. Vi är under tillväxt och söker nu fler kloka kollegor!🦉

Vill du arbeta i framtidens ekonomikonsultroll?

Tycker du att kombinationen ekonomi, digitalisering och automatisering låter spännande och vill ha en bred och varierande roll, där du dagligen får utveckla dina kunskaper inom redovisning & affärsrådgivning, samt arbeta i nära samarbete med dina kollegor och med väldigt spännande kundbolag - Då vill vi gärna höra ifrån dig!

Mer om rollen

Din roll är att hjälpa våra kunder att effektivisera processer, bistå med controllertjänster, månadsrapportering, årsbokslut, deklarationer, skatter samt affärsrådgivning. Du arbetar dagligen i nära samarbete med dina kollegor och våra kunder. Vi arbetar helt papperslöst och håller oss uppdaterade om de senaste digitala verktygen för att optimera och effektivisera ekonomifunktionen.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är en erfaren ekonom och som är redo att ta ett större ansvar inom vår byrå. Som en erfaren medlem av vårt team får du möjligheten att vara med och forma företagets framtid och bidra med din expertis för att driva vår tillväxt. Vi värdesätter din förmåga att se lösningar på problem och din drivkraft att ständigt lära dig nya saker. För dig som är mindre erfaren erbjuder vi en unik möjlighet att växa och utvecklas i en stöttande och lärorik miljö. Det viktigaste för oss är att hitta rätt person som delar vår vision och som vill vara med och bygga vår byrå vidare. Vi söker dig som är nyfiken, lyhörd, social, proaktiv och engagerad i ditt arbete.

Varför välja OWL?

Vi erbjuder utvecklande uppdrag, en stimulerande miljö och balans i livet. Vi verkar i en modern och föränderlig miljö, där du snabbt får möjligheten att utvecklas vidare i din karriär. Vi arbetar team- och processbaserat för att optimera våra kundleveranser och säkerställa en hållbar arbetsbelastning över tid. För oss är inte debiteringsgrad det allra viktigaste, utan hur nöjda våra kunder är. Vi tycker om att arbeta sida vid sida och ser därför vårt kontor ”Holken” som vår givna arbetsplats när vi inte är ute hos våra kunder.

Ser du dig själv trivas i denna miljö kan vi erbjuda dig en arbetsplats full av engagerade kollegor, som alltid har riktigt roligt, utvecklas, kämpar och firar tillsammans!!

Varmt välkommen till oss!

Arbetsplats och omfattning

Arbetsplats: Kontoret i Östersund

Arbetstid: vardagar, dagtid

Omfattning: Tjänstens omfattning kan anpassas efter ditt önskemål, 50-100%.

Frågor? Hör av dig till Caroline Vildevi på caroline.vildevi@owl.se eller ring 073-046 95 47

🚀🦉 Sugen på att vara med på vår tillväxtresa? Ansök nu och bli en del av OWL! 🦉🚀

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se