Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

Supporttekniker

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett genuint intresse för IT och vill få en bra start på din IT-karriär? Då söker vi dig!

 

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker är din främsta uppgift att stötta, guida och hjälpa användare med teknisk support över telefon, mejl och ärendehanteringssystem. Du kommer arbeta i en Windowsbaserad miljö med bland annat felsökning och hantering av konton samt behörigheter. Du kommer trivas i rollen om du är serviceinriktad, gillar att hjälpa andra med tekniska problem och drivs av att hitta lösningar! Arbetsplatsen har erfaren och hjälpsam personal som stöttar dig genom alla processer!

 

Vi söker dig som
  • Är kommunikativ och pedagogisk i dialog med kollegor, kund och användare
  • Siktar mot en IT-karriär
  • Är engagerad, ansvarstagande och serviceinriktad
  • Har flytande språkkunskaper i svenska och engelska 
  • Har intresse, erfarenhet eller utbildning inom IT

 

Omfattning
Visstidsanställning, arbetet utförs på varierande arbetstider på heltid och du behöver vara öppen för att arbeta skift under dagtid, men även kväll och natt kan förekomma. Eventuella resor kan även förekomma vid utbildningar. Vi genomför kontinuerliga besök hos våra konsulter för att säkerställa tillgänglighet, god hälsa och bra arbetsmiljö!

 

Övrigt

Denna tjänst innebär att du initialt kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup Jämtland och om allt går som planerat kommer din anställning efter några månader fortsätta hos vår kund. Som konsult hos oss kommer din konsultchef stötta dig i att lyckas och trivas på ditt uppdrag. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Elias Duvdal på elias.duvdal@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten vi kontaktar dig via mejl eller telefon. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mejl på grund av GDPR.

Sista ansökningsdag 2024-06-18! Varmt välkommen med din ansökan!

OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.