Hoppa till innehåll
Norra Skog logotyp

Norra Timber söker underhållstekniker till Hissmofors Såg

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som tekniker inom underhålls-gruppen kommer du fortlöpande arbeta med underhåll, felsökning, reparation och installationer inom vårt fabriksområde.

Vi är i dagsläget ett arbetslag på 15 medarbetare som arbetar förebyggande för att se till att sågverket har de bästa förutsättningarna att leverera vår produkt. Vi är verksamma inom hela industriområdets olika enheter så vi kan lova ett varierande och utmanande arbete.

För att ta steget vidare i det förebyggande arbetet behöver vi rätt bemanning, och här är du som tekniker viktig.

Vi tror att du är van att röra dig i industriell miljö alt tungmekaniker och arbeta inom områden som till exempel hydraulik, tryckluft, mekanik och smörjning. Meriterande är om du har erfarenhet från förebyggande och systematisk underhåll.

För tjänsten erfordras viss datorvana då vi avrapporterar och dokumenterar våra jobb i vårt underhållssystem. För att lyckas hos oss har du ett eget driv att få saker utförda. Med hjälp av din riskmedvetenhet och problemlösningsförmåga tänker du aktivt på din och andras säkerhet och knyter ihop helheten på de problem som uppstår. Du ser också vinsten i att arbeta i team och tillsammans och med gemensamma kunskaper och erfarenheter bygga lösningar för att öka sågverkets produktion.

Krav:
  • B-körkort.
  • Avklarad gymnasial utbildning, teknisk inriktning (ex industri, tunga fordon, el och värme). Erfarenhet kan uppväga utbildningskrav.
  • Arbetet bedrivs till största delen inomhus men utomhusarbete förekommer.
  • Arbetstider: skiftgång
  • Tjänsten är tillsvidare och inleds med en provanställning:
  • Tillträdesdag enligt överenskommelse
Närmare upplysningar om tjänsten:

Jon Nilsson, Underhållschef Hissmofors Såg, 0702039535 , jon.nilsson@norraskog.se

Välkommen med din ansökan senast 11/8 2024. Rekryteringen sker löpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag!
I denna rekryteringsprocess kan vi komma att använda tester: logiskproblemlösningsförmåga och personlighet.


Norra Timber förädlar virke från norrländska skogar.

Norra Timber är en del av Norra Skog, en medlemsägd organisation som drivs av att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt för våra 27 000 medlemmar. Vi värnar om ett hållbart skogsbruk och en levande landsbygd. Våra medlemmar bidrar med mångfald och hållbart brukande av skogen, och i våra industrier optimerar vi nyttjandet av råvaran från varje tillvarataget träd.

Vårt virke kommer från ett av världens bästa skogsdistrikt - norra Sverige. Det karga klimatet gör att skogen växer långsamt här. Det gör den senvuxen, finkvistig och med täta årsringar. Därför betraktas tall och gran från Norrland som en av de mesta ansedda träråvarorna. Vi brukar lite ödmjukt kalla den för "årgångsvirke". Det är med stor stolthet vi konstaterar att våra norrländska skogar förädlas till klimatsmarta produkter som används över stora delar av världen.

Norra Timbers verksamhet omfattar tre sågverk, tre förädlingsenheter samt en stolpfabrik. Vi producerar årligen närmare 800 000 kubikmeter sågade trävaror, 250 000 kubikmeter hyvlade trävaror, samt cirka 60 000 svarvade furustolpar och 150 000 spånbalar per år. Av trävaruförsäljningen går ca 60% på export. Föreningen äger också 30 procent av massabruket Husum Pulp AB. Inom Norra Skogs koncern arbetar drygt 600 personer och omsättningen uppgår till ca 5 miljarder kronor.
Norra Skog logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Norra Skog är en skogsägarförening som ägs av 27 000 enskilda skogsägare med ett samlat skogsinnehav på drygt 2,2 miljoner hektar skogsmark i norra Sverige. Norra Skog har sitt huvudkontor i Umeå och ett 30-tal lokala kontor, från Sundsvall i söder till Pajala i norr. Industridelen, Norra Timber, omfattar tre sågverk, tre förädlingsenheter och en stolpfabrik. Tillsammans äger också medlemmarna 30 procent av massabruket Husum Pulp AB.