Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Tekniker

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en driven Skadetekniker? Bli Jemtbil's nya tillskott och sök tjänsten redan idag!

Jemtbil växer i Östersund och behöver nu utöka teamet med fler duktiga skadetekniker. För att trivas hos Jemtbil tror vi att du har en positiv inställning, vill utvecklas framåt samt både kan arbeta självständigt och i grupp.

Din framtid

Hos Jemtbil får du chansen att arbeta som Skadetekniker och använda moderna och hållbara metoder för att återställa skador på våra kunders bilar till perfekt skick. Vi letar efter en engagerad individ med tidigare erfarenhet inom liknande områden eller som har genomgått erkända utbildningar inom branschen. Vi värdesätter en positiv attityd, entusiasm för nya utmaningar och en vilja att fortsätta utvecklas. Tillsammans kommer vi att utgöra ett samarbetsvilligt team där arbetsglädje står i fokus och där varje medlem arbetar tillsammans för att lyfta Skadecenter till nya höjder.

Kvalifikationer

Dina främsta arbetsuppgifter inkluderar reparation av olika skador såsom plåt-, glas- och plastarbeten på de bilmärken som vi representerar. Erfarenhet av att arbeta med struktur och riktbänksarbeten är meriterande. För att passa in i rollen har du tidigare erfarenhet eller utbildning av plåt- och/eller lackeringsarbeten. Du är strukturerad och brinner för att leverera kvalitet och resultat. Du tar initiativ och trivs med eget ansvar samt är en lagspelare som kommunicerar väl. Ett B-körkort är ett krav.

För att matcha profilen har du/är du:
  • har tidigare erfarenhet eller utbildning av plåt och/eller lackeringsarbeten
  • strukturerad och gillar att leverera kvalitet och resultat
  • har initiativförmåga och uppskattar eget ansvar
  • en lagspelare som har lätt för att kommunicera
  • har B-körkort
Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig bra förtjänst- och utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö. Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid.

I denna rekrytering samarbetar Jemtbil med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare André Svartling på andre.svartling@kraftsam.se.

Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jemtbil grundades för 32 år sedan med en vision om att skapa en plattform där kundrelationer stod i fokus. Idag är vi stolta över att säga att vår grundläggande princip är densamma - att erbjuda en personlig och tillförlitlig service till varje kund, oavsett om det är för att köpa en ny eller begagnad bil, en personbil eller en företagsbil.

Jemtbil är återförsäljare och servicecenter för några av de mest pålitliga bilvarumärkena på marknaden, inklusive Mercedes, Subaru och Kia. Vårt sortiment inkluderar även ett brett urval av begagnade bilar, vilket ger våra kunder flera alternativ att välja mellan.