Hoppa till innehåll

Driftschef/delägare, lämpligt för par

Sista ansökningsdag
11 september 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Att ha rollen som Janes BossBitch är så mycket mer än bara ett jobb. Vi – Stefan och Mårten, ägare – har drivit Jane Doe sedan 2017 och är det roligaste vi någonsin har gjort. Samtidigt vill vi nu kunna prioritera andra delar i livet varför vi med skräckblandad förtjusning beslutat oss för att leta efter Janes nästa ledare.

Nystarten hösten 2023 i nya lokaler har överträffat alla förväntningar. Vi är stans enda rockbar och har öppet 7 dagar i veckan, vi har live-spelningar och arrangemang, serverar riktigt gott käk, har många trogna stammisar och en fantastisk stämning. Helger är vi ett av stans festställen med fullt hus och kö, veckodagar mer vardagsrum och självklart alltid taggade på fest!


Jane har otroligt mycket mer att ge och vi har bara börjat. Jane är trygg i sitt koncept och som ledare handlar det dels om att ansvara för att verksamheten följer konceptet, dels driva utveckling i nära samverkan med styrelsen. Du kommer vara närmsta chef för 4-6 fastanställda och lika många timmisar.

Som chef och ledare på Jane rapporterar du till styrelsen och är ansvarig för ja, allt! Exempelvis

  • Gästupplevelse.
  • Arbetsledning, personal, rekrytering, bemanning, schemaläggning, löner.
  • Budget, ekonomi och bokföring.
  • Kök och meny inklusive egenkontroll och upprätthållande av relevant lagstiftning.
  • Restaurang och bar.
  • Inköp och beställningar, menyer och sortiment.
  • Tillståndsfrågor och upprätthållande av relevant lagstiftning.
  • Arrangemang, eventkalender och planering.
  • Sociala medier, content, musikläggning.
  • Lokaler, förvaring, avtal.
  • Verksamhetsutveckling.
  • M.m. m.m m.m.

Chefsrollen är omfattande och du kommer få en grundlig och successiv upplärningsperiod om 1-3 månader beroende på personlig bakgrund och behov. Därefter stöd efter behov.

Vi bedömer att arbetsuppgifterna i sig motsvarar ca 1.5 heltidstjänst varför den lämpar sig mycket väl till ett par av något slag – syskonpar, nära vänner eller livskamrater. Alternativt att vi rekryterar en biträdande driftschef eller att vissa tjänster köps externt, vilket sker i samråd med styrelsen. I dagsläget arbetar en driftschef samt en biträdande driftschef, bägge med tillfördordnanden fram till årsskiftet i avvaktan på rekrytering.


Vi tror att du har erfarenhet

  • Av att leda andra människor som chef, förmåga att skapa en motiverande kultur samt tycker detta är riktigt kul och givande.
  • Från krogbranschen, gärna i ledande position, samtidigt som du gärna får ha erfarenhet från andra branscher också.
  • Från befattningar med ansvar över verksamhet, ekonomi och personal samt kan uppge goda (chefs-/uppdragsgivar)referenser från dessa befattningar.

Vi tror också att du har ett högt mått av personlig mognad och självinsikt, rejält med skinn på näsan och kan både ge och ta plats.

För att lyckas i rollen vet vi att man behöver vara närvarande och tillgänglig samt själv jobba operativt i verksamheten. Du kommer behöva jobba kvällar, nätter och helger varför det är viktigt att du på förhand vet att du trivs med det. Du planerar din egen arbetstid och kommer självklart kunna ha arbetsfria dagar, samtidigt som vi vill att du är insatt i att man som chef i en verksamhet öppen veckans alla dagar alltid förväntas ha en visst mått av tillgänglighet och ett högt mått av flexibilitet.

Med hänsyn till att du som driftschef på sikt kommer vara tillståndsinnehavare kommer vi under rekryteringen be dig att inkomma med ett utdrag från belastningsregistret.

Lön är enligt överenskommelse, förmodligen kommer vi överens om ett lämpligt bonussystem. Startdatum enligt överenskommelse och anställningen inleds med 6 månaders provanställning, där vi tillsammans gör en succesiv introduktion och ansvarsövertagande. Om vi efter provanställningen är överens om en fortsättning ser vi helst att du är öppen för ett delägarskap.


Vill du skapa Sveriges bästa rockbar med oss?



Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 september 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se