Hoppa till innehåll

F. Victors advokatbyrå söker Administratör/handläggare

Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetet

Handläggaren på advokatbyrån har en central roll för verksamheten. Som handläggare arbetar du nära advokatbyråns jurister och ekonom. Tjänsten ställer höga krav på att du är serviceorienterad och i vissa situationer kan hantera arbetsuppgifter under tidspress. Då du kommer hantera känsliga uppgifter kräver tjänsten såväl hög moral som diskretion. 

Arbetsuppgifterna kommer bl.a. bestå i kontakt med domstolar och klienter, egen handläggning av t.ex. konkurser och dödsbon, jävskontroll, uppläggning av ärenden i registersystem, tidsbokningar, arkivering, fakturering, internbokföring, inköp av kontorsmaterial, hantera inkommande och utgående telefonsamtal och mail m.m. Klientkontakter kan ibland innefatta såväl muntlig som skriftlig kommunikation på engelska. 

 

Kravprofil

Vi söker dig som har stort engagemang för ditt arbete, är noggrann och vidare har vana att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt och eftersträvar att ge god service till såväl klienter som medarbetare. Vi ser att du har minst en gymnasieekonomiutbildning eller erhållit erfarenhet av ekonomi, redovisning, bokföring och fakturering genom tidigare arbeten. 

Dokumenterad erfarenhet av Office-program är meriterande.

 

Om F. Victors Advokatbyrå

Frans Victor grundade F. Victors Advokatbyrå 1941, idag en av landets äldsta. Han byggde snabbt upp byråns goda rykte och var verksam fram till 1976. Under åren har många skickliga och framgångsrika advokater, domare och andra jurister fostrats och utvecklats hos oss. I början av 1960-talet fortsatte Bo Victor att i sin pappas fotspår utveckla verksamheten. Under 1990-talet började Frans sonson Andreas Victor och han har nu snart arbetat i 30 år på byrån. Övriga advokater på byrån har en lång erfarenhet av arbete i advokatyrket. Det är viktigt för oss advokater att vara en del av det samhälle där vi verkar. Vi arbetar som styrelseledamöter i lokala, nationella och internationella bolag, undervisar i juridik på universitetet, samt är aktiva inom advokatsamfundet, föreningslivet och frivilligorganisationer. 

 

Låter detta som ett jobb för dig? Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Elina Nyström på elina.nystrom@onepartnergroup.se eller Christoffer Sjöstedt på christoffer.sjostedt@onepartnergroup.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se