Hoppa till innehåll

Kvinnlig kund söker kvinnliga assistenter en/två helger i månaden.

Sista ansökningsdag
23 september 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
29 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Kvinnliga assistenter sökes till Lit en eller två helger i månaden!Vi söker dig tjej/kvinna, gärna med erfarenhet inom vård och omsorg till vår kvinnliga kund i Lit. Hon i behov av en eller tvåassistenter som kan jobba en eller två helgeri månaden- lördag och söndag 08.00-18.00

Hon bor på en gård i Lit, 23 kilometer norr om Östersund, så körkort och tillgång till bil är ett kravdå bussförbindelserna ej är tillräckliga.

Vår kund är en snart 70-årig kvinna som delvis sitter i rullstol, men kan oftast gå själv med rullator. Hon tycker om matlagning, odling och att ta promenader.

Arbetsuppgifter är att hjälpa henne med den personliga hygienen, förflyttningar och stretching samt vanligt förekommande sysslor både inomhus och utomhus.

Du finns således där som stöd i hennes vardag och hjälper till att skapa de bästa förutsättningarna för att hon ska kunna leva sitt liv på det sätt som hon vill.

Du behöver vara lugn, ansvarsfull, inkännande och tycka om att finnas där för andra. Du behöver kunna ta egna initiativ, vara omsorgsfull och noggrann.

Krav:- Du talar och förstår det svenska språket på en bra nivå

- Du har körkort och tillgång bil

- Kunna påbörja inskolning omgående

- Ej vara allergisk mot katt/hund

Att tänka på inför din ansökan

För anställning hos oss på Assistanslotsen behöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.Känner du att beskrivningen av detta jobb är någonting som passar dig? Ansök snarast, vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mail, ansök via extern länk med ditt CV och personliga brev.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se