Hoppa till innehåll

Personliga assistenter sökes till kille i Pilgrimstad!

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en glad och öppensinnad person som har barnasinnet kvar? Bra, då kanske du är den nya som jag söker till mitt team.

Jag är en glad och sprallig kille som fyller 7 år i höst. Jag bor i Pilgrimstad med mamma, pappa och storasyster. Jag gillar bus och fart. Allt som låter och snurrar, så du måste tåla att det kan bli högljutt ibland.

Jag har Crouzon syndrom, autism och intellektuell funktionsnedsättning. Jag har knapp på magen som jag får mediciner och ibland mat genom. Jag har även en shunt. Jag är icke-verbal men gör mig förstådd genom tecken och gester. Jag visar bra vad jag vill. Du ska vara mig behjälplig med vardagliga situationer. Till hösten börjar jag skolan och även där behöver jag mina assistenter.

Vem söker jag?

  • Körkort: Det är ett plus om du har körkort.
  • Utomhusaktiviteter: Du ska gilla att vara ute sommar som vinter, regn som sol.
  • Kreativitet och tålamod: Vara påhittig, ha tålamod och förståelse. Vara villig att lära mig nya saker och ge mig den tid jag behöver för att ta in.
  • Flexibilitet: Ibland kan det hända att jag måste åka till sjukhus på annan ort och då behöver du kunna följa med, även med kort varsel.
  • Erfarenhet: Har du erfarenhet av autism, knapp på magen, tecken som stöd är det positivt men inget krav.

Vad erbjuder vi?

  • Stimulerande arbetsmiljö: En dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter.
  • Personlig utveckling: Utveckla dina färdigheter inom personlig assistans.
  • Meningsfullt arbete: Gör en verklig skillnad i en ung pojkes liv.
  • Teamarbete: Bli en del av ett engagerat team.


Är du intresserad av att bli en del av mitt team och hjälpa mig i min vardag och skolgång? Skicka din ansökan till A-Assistans idag!

Ansökan

Observera att vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan. Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "jobba hos oss". Där skapar du ditt eget konto och profil. När profilen är klar, klicka på "lediga tjänster" och sök denna tjänst.

Du kan också ansöka genom att skicka ett mail med CV samt personligt brev till melanie.vanderboom@a-assistans.se

A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har ca 600 personliga assistenter anställda. Kontor har vi i Hudiksvall, Karlstad, Göteborg, Stockholm, Östersund och Umeå. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi har kollektivavtal: Kommunal och Fremia för personliga assistenter. Semester -, OB- ersättning och andra lönetillägg tillkommer enligt avtal. Vi erbjuder även friskvårdspeng på 2 000 kr för heltidstjänst och år, fika på arbetet och andra förmåner.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se