Hoppa till innehåll

Kvinnliga personliga assistenter sökes till en tjej i Östersund

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Från och med 1 september startar vi en helt ny arbetsgrupp till en tjej i yngre tonåren i Östersund, och vi söker nu trygga och ansvarsfulla kvinnliga personliga assistenter inför detta uppdrag.

Kunden älskar att bada, lyssna på musik, lek och bus. Som assistent kommer du att assistera kunden med allt såsom hygien, sondmatning, medicinering, träning, kommunikation och förflyttningar. Tidigare erfarenheter inom dessa områden är ett plus. Det ingår introduktion för att du ska lära dig rutiner och sådant du behöver kunna i jobbet med kunden.

Att jobba som personlig assistent:

Att arbeta som personlig assistent innebär att du får möjligheten att göra en verklig skillnad i en annan människas liv. Du blir en del av kundens vardag och får möjlighet att bygga en stark och meningsfull relation. Genom att stödja och assistera kunden i deras dagliga liv, bidrar du till att öka deras livskvalitet och självständighet. Samtidigt får du själv en stor möjlighet till utveckling, både personligt och professionellt.

Arbetsuppgifter:

  • Hjälpa kunden med daglig omvårdnad och rutiner
  • Följa med till skolan och fritidsaktiviteter
  • Hjälpa henne att förmedla sin kommunikation till omvärlden

Vi söker dig som:

  • Är en tjej/kvinna och behärskar svenska språket väl
  • Ser detta som ett långsiktigt arbete
  • Är öppen för att lära dig att använda tecken som stöd i din kommunikation med kunden
  • Är rökfri och inte har pälsallergi
  • Är utåtriktad som person och har lätt för att ta egna initiativ

Då detta är ett nytt uppdrag hos oss, kommer det finnas möjligheter att påverka tjänstgöringsgrader samt schema enligt dina önskemål. Detta är en fantastisk möjlighet till att vara med från start och skapa en meningsfull vardag för vår kund.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansökan:

Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "jobba hos oss". Där skapar du ett eget konto och profil. När profilen är klar, klicka på "lediga tjänster" och sök denna tjänst. Ansökningarna behandlas löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du kan också skicka en ansökan med CV och personligt brev till: marlene.oelke@a-assistans.se

Om oss:

A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har ca 600 personliga assistenter anställda. Kontor har vi i Hudiksvall, Karlstad, Göteborg, Stockholm, Östersund och Umeå. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi har kollektivavtal: Kommunal och Fremia för personliga assistenter.

Semester -, OB- ersättning och andra lönetillägg tillkommer enligt avtal. Vi erbjuder även friskvårdspeng på 2 000 kr för heltidstjänst och år, fika på arbetet och andra förmåner.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se