Hoppa till innehåll

Kock tillsvidareanställning, konferens & hotell verksamhet

Sista ansökningsdag
12 september 2024 (11 dagar kvar)
Publiceringsdatum
31 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se



OM TJÄNSTEN

Här jobbar vi med allt från frukost, lunch och middagar inkluderat specialarrangemang, grillfester och bröllop mm.

Vi utlovar ett glatt härligt arbetsteam. Arbetstiden är förlagd både dag- och kvällstid samt helgarbete, främst kvällstid. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

OM DIG

Vi tror att du är en person med hög ambitionsnivå som inte är rädd att ha många bollar i luften. Du är en driven, flexibel och positiv kock med känsla för smak, kvalitet och service. Det är även meriterande om du har kunskaper inom bakning & konditori. Du har förmåga att arbeta självständigt men är en del av teamet, tar ansvar för ditt arbete och inspireras av utmaningar för att hitta lösningar till olika önskemål. Du behöver ha körkort och goda kunskaper i svenska och engelska.

OM OSS

Skåvsjöholm är en konferens- och hotellanläggning som du hittar 25 min från Stockholm C i härlig skärgårdsmiljö. Hos oss finns det 17 möteslokaler i varierande storlek och 97 nyrenoverade hotellrum samt en fantastisk restaurang med lovordade måltider. Allt med strålande utsikt över vattnet och allt under ett och samma tak. Vårt löfte till våra kunder är: Prickfria möten.

Hållbarhetsfrågor och omtanke om miljön genomsyrar hela vår verksamhet och vi bedriver sedan länge ett aktivt miljöarbete med ambition att minska vår miljöpåverkan.

Vi är Svanenmärkta och miljöcertifierade enligt ISO 14001. Genomgående hög kvalitet på alla plan är viktigt för oss och vi är även certifierade enligt ISO 9001.

ÖVRIGT

Anställning sker fortlöpande

Facklig tillhörighet: Hotell & Restaurangförbundet

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se