Hoppa till innehåll

Köks- och matsalsbiträde

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Allmän information

Cedergrenska Mat är en personlig cateringfirma som har tillagar skolmat till Cedergrenska koncernen skolor och förskolor. Vår stora passion är skolmat. All vår mat lagas från grunden och vi bär en stor stolthet i det vi levererar. Vi har i dag tre tillagningskök som levererar vår skolmat till skolor och förskolor i hela Stockholmsområdet.

Vi söker nu ett köks-och matsalsbiträde till Fredsborgsskolan i Åkersberga.

Vi ser vår personal som en investering och jobbar aktivt för en bra arbetsmiljö, Vi vill vara en arbetsplats där alla trivs och mår bra. Du kommer att tillhöra ett härligt gäng kollegor som har varit med oss i många år.

Det här får du göra

Du kommer att arbeta i vårt salladskök. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att omfatta beredning av sallad som levereras till företagets alla skolor och förskolor. Under lunchserveringen arbetar du i skolans matsal och diskrum.

Bli en av oss

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete. För att trivas hos oss ska du ha lätt för att jobba i team. Du sprider positiv energi och gillar ordning och reda. Vi ser att du har en förmåga att växla tempo när det krävs och är pålitlig och flexibel.

För att arbeta hos oss krävs att du kan uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Du söker utdraget via polisens hemsida www.polisen.se.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.cedergrenska.se

Villkor

Cedergrenska Mat är medlem i Visita och tillämpar kollektivavtal.

Arbetstider: Vardagar kl. 06:00-14:30 under 178 skoldagar enligt skolans terminsplanering. Sysselsättningsgrad 80%

Kontaktuppgifter

Vi tar emot din ansökan via mail till anna.mellbin@cedergrenska.se Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha ditt personliga brev och CV så snart som möjligt.

Välkommen in med din ansökan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se