Hoppa till innehåll

Affärsutvecklare till Oskarshamn Energi

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten

Elmarknaden och elhandelsaffären är under stark utveckling med många nya kundbehov som kräver att vårt produktutbud ständigt förnyas, förändras och utvecklas. Mer volatila priser, större datamängder, digitalisering och anpassningar för solceller och batterilösningar är några exempel på förändringar vi sett det senaste året. Vår ambition är att ha ett kunderbjudande som hela tiden ligger i framkant vilket kräver kontinuerligt utvecklingsarbete.

Som affärs- och produktutvecklare ansvarar du för att utveckla elhandelsaffären för både konsumenter och företag inom vårt affärsområde Energitjänster. Hur ska vi jobba med inköp? Hur utformar vi våra elavtal? Vilka produkter kommer efterfrågas av våra kunder framöver? Detta är några av de frågor du kommer att behandla i din roll som Affärs- och produktutvecklare hos oss.  Du är också delaktig i att förvalta och följa upp befintliga och nya produkter inom elhandel.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att utveckla vår elhandelsaffär genom att bevaka, utforska och förstå kundernas behov och de förändringar vi står inför på elmarknaden. Vidare arbetar du med omvärldsbevakning av konkurrerande och kommande elhandelsprodukter på elmarknaden. Genom dessa är du med och skapar och förvaltar lönsamma elhandelsprodukter och lösningar för oss och våra kunder.

För att lyckas med detta krävs det att du samverkar internt, externt med kunder och leverantörer, samt utvecklar eventuella partnerskap för att fånga upp utvecklingen på elmarknaden. Du bidrar också till att förvalta elhandelsaffären genom olika analyser, kalkyler, avtalsutformning, anskaffning och prissättning av produkterna.  

Placeringsort för denna tjänst är Oskarshamn. Möjlighet för arbete på distans finns.

Kvalifikationer

Vi söker en affärs- och produktutvecklare med stark kommersiell och analytisk förmåga med intresse av omvärldsbevakning. Du har samtidigt förmågan att arbeta med olika analyser, kalkyler, avtalsutformning, anskaffning och prissättning av produkterna.

Du som söker har troligtvis högskoleutbildning inom teknik, industriell ekonomi eller controlling. Erfarenhet eller intresse för energimarknaden och elhandel är meriterande.

Som person är du affärsmässig, analytisk och strukturerad men samtidig flexibel och har en serviceinriktad inställning. I vår organisation främjar vi samarbete och ser därför att du ska kunna arbeta både tillsammans med andra, så väl som självständigt. Vidare har du har goda kunskaper i Microsoft Office men framför allt i Excel. Att kunna tala och skriva på svenska är ett krav. Du innehar också B-körkort.

Om detta låter som en spännande utmaning för dig, välkommen att ansöka och vara en del av vår resa mot en hållbar framtid!


Om arbetsgivaren

Energibranschen är mitt i en spännande utvecklingsfas där kunden, hållbarhet och ny teknik står i centrum. Vi har vår verksamhet i energikommunen Oskarshamn och har som mål att ligga i framkant i den utvecklingen och upplevas som ett innovativt och hållbart energibolag.

Oskarshamn Energi erbjuder energiprodukter och tjänster inom exempelvis el, elnät, fjärrvärme, biogas, solceller, laddlösningar till elbilar samt tjänster och entreprenader i Oskarshamnsregionen.

Inom våra affärsgrenar har både hållbarhet och miljö ett stort fokus och våra investeringar präglas av ett hållbart tänkande.

Oskarshamn Energi är ett lokalt energitjänstföretag om ägs till lika delar av Oskarshamns kommun och E.ON Sverige AB. Koncernen består av Oskarshamn Energi AB med helägt dotterbolag Oskarshamn Energi Nät AB. Koncernen har en omsättning på ca 375 Mkr och har 35 anställda. För ytterligare information besök gärna vår site


Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar vi med Telin och du söker tjänsten via telinrekrytering.se

Rekryteringsprocessen kommer att pausas under semesterperioden, för att återupptas under slutet av augusti igen. Då med urval och intervjuer.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Gustav Warelius på telefon 072-337 74 54 eller e-post gustav@telinrekrytering.se

Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se