Hoppa till innehåll

Administrativ assistent till OKG

Sista ansökningsdag
13 september 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en Assistent som brinner för ordning och reda samt att utveckla och förbättra!

Vi är ett motiverat och högt dedikerat team assistenter som jobbar med administration. Vår uppgift är att stötta organisationen på respektive avdelning. Nu söker vi dej, en ny kollega som ska jobba tillsammans med Produktionsavdelningen. Där arbetar du inom ett brett spann av administrativa, stödjande och koordinerande uppgifter i nära samarbete med produktionschef, övriga chefer samt avdelningens medarbetare. Du medverkar även i avdelningens ledningsgrupp.

Vi söker dig som drivs av att utveckla och förbättra administrativa processer utifrån de regler och krav som ställs på verksamheten. Är det något som lockar dig? Då tror vi att Gemensam Service Administration (GAS) är rätt plats. GAS är ett glatt och härligt gäng som samarbetar, stöttar och backar upp varandra.

Vad kommer du jobba med?

Du kommer stötta organisationen i ledningsfrågor, en annan stor del är att hantera floran av dokumentation som produceras och hålls aktuell inom produktionsavdelningen. Övrigt förekommande uppgifter är:

- Mötesplanering

- Samordna ledningsarbete

- Protokollföring

- Koordinera konferenser

- Uppföljning av aktiviteter och beslut

- Hantering av dokumentation främst inom drift och fysiskt skydd

- Du håller dig uppdaterad om regler och rutiner

- Du tar initiativ till effektiviseringar och förbättringar

Uniper är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bl.a. av regler kring säkerhetsskydd, exportkontroll och nukleär icke-spridning. Vi kommer därför att genomföra säkerhetsprövning av alla våra tjänster och komplettera med registerkontroll för säkerhetsklassade befattningar, i enlighet med Säkerhetsskyddslagen. Eventuell hälsoundersökning inklusive drogtest kan också vara aktuellt innan anställning.


Vem vi söker

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning inom relevant område och några års arbetslivserfarenhet av administrativt arbete. Vi ser vidare att du är noggrann, håller ordning och reda samt är bra på att planera. Du bör vara serviceinriktad och lätt att samarbeta med. Att leverera med kvalitet och i rätt tid är av vikt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är ett krav.

Vi söker dig som trivs i ett självständigt arbete med stort fokus på service, tycker om att driva utveckling framåt, är van att hantera många olika saker samtidigt och arbeta mot deadlines. Rollen ställer höga krav på struktur och ordning och reda, men förutom det tror vi att du har mycket positiv energi och bidrar med ett brinnande engagemang i de uppgifter du ställs inför.

Som person är du:

- Serviceinriktad

- Flexibel

- Kvalitetsmedveten

- Noggrann

- Självgående

- Samarbetsinriktad


OKG – ett unikt energicentrum för samhällets välfärd

OKG är ett kärnkraftsbolag inom Uniper. Företagets fossilfria elproduktion bidrar till elförsörjningen och motverkar också den globala uppvärmningen. Vi är övertygade om att kärnkraft är en oumbärlig teknik för att nå de övergripande klimatmålen och hantera klimatutmaningen. Därför stöttar vi utveckling inom området och arbetar också med effektiv och säker nedmontering av anläggningar som inte längre är i drift, som en naturlig del i vårt ansvarstagande.

Vi strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi ser gärna att du medverkar till att bredda vår mångfald. Vi anser att olikheter skapar möjligheter. Ta chansen att bli en av oss och vår spännande verksamhet!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se