Hoppa till innehåll
Ömangruppen logotyp

Kyltekniker till Ömangruppen i Oskarshamn!

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Ömangruppen i Oskarshamn växer och söker nu en kyltekniker som vill vara med på vår spännande resa. Som person är du självgående, flexibel och trivs att arbeta med frihet under ansvar. Du har kylbehörighet kategori 1, men är även öppen för att jobba med helheten inom inneklimat såsom ventilation och VS. Vi är måna om våra medarbetares utveckling och möjlighet att påverka sin egen vardag. Du blir en del av ett engagerat och drivet team på 6 personer. Är du redo för nästa utmaning efter sommaren? Kom och väx med oss!

"Mitt namn är Micael Lundstedt och jag arbetar som verksamhetschef på Ömangruppen i Region Ost. Med mig som chef kan du räkna med stöttning i det dagliga arbetet och med stora möjligheter till personlig utveckling." - Micael Lundstedt

Ömangruppen erbjuder fullständiga lösningar inom allt som rör ventilation, värme, kyla och automation. Vi verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt företag. Våra värderingar skapar inte bara en gemenskap och vi-känsla, utan styr också hur vi arbetar i vardagen. Våra medarbetare är vår främsta tillgång. Ömangruppen har stort fokus på hållbarhet. Tillväxt måste vara hållbart på alla sätt. Därför arbetar vi med tre olika fokusområden - en attraktiv arbetsplats, en planet i balans och styrning mot hållbara val - där kan vi göra verklig skillnad och minimera de fotspår vi lämnar efter oss. Som medarbetare på Ömangruppen är det viktigt att du vill vara med och göra skillnad för framtidens klimat. Hela koncernen är miljödiplomerad och vi arbetar enligt miljöledningsstandarden

Arbetsuppgifter

Som kyltekniker kommer du främst att utföra arbeten hos våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Som kyltekniker hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete där resultatet av ditt arbete hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
 • Service och underhåll inom teknikområdet kyla/ventilation/VS
 • Genomföra felsökningar
 • Utföra enklare injusteringar
 • Medverka vid planering av förebyggande underhållsarbete
 • Uppföljning och återrapportering
 • Skapa goda kundkontakter
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
 • God teknisk kunskap
 • Erfarenhet som servicetekniker inom kyla
 • Certifierad kyltekniker kategori 1
 • God datorvana
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Du en ansvarstagande och serviceinriktad person. Du är uppmärksam för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och är en kreativ problemlösare. Du driver och planerar till stor del ditt eget arbete, vilket kräver att du är målmedveten, strukturerad och självgående.

Social hållbarhet

Det är lätt att likställa hållbarhet med klimat- och miljöfrågan, men för oss handlar hållbarhet också om det sociala. Som arbetsgivare har vi ett stort ansvar och en möjlighet att kunna påverka våra medarbetares vardag. Vi värnar om din utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi vet att växer du, växer vi! Det sociala klimatet hos oss präglas av prestigelöshet och gemenskap, där vi tillsammans hjälps åt att leverera högkvalitativ service hos våra kunder. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Du kan räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård - en välmående personalstyrka är lika med ett välmående bolag. Människor avgör!

Vi gör var vi säger och håller vad vi lovar!

Läs mer om vårt arbete med hållbarhet och våra förmåner HÄR.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Plats: Oskarshamn
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstider: Vardagar, 07.00 - 16.00
Ansökan
Har du frågor angående tjänsten? Välkommen att kontakta Micael Lundstedt på micael.lundstedt@omangruppen.com

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2024-08-25.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbeds.
Ömangruppen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PropTech Energy är en koncern med tre innovativa och expansiva bolag Ömangruppen, Axcell Fastighetspartner och P2 Energi. Bolagen erbjuder helhetslösningar för fastigheter, med specialkompetens inom alla olika områden. Vi tar ansvar för helheten, eller hjälper till men enskild punktinsatser, helt utifrån kundens behov.Vi finns på ett 30-tal platser i landet och har totalt cirka 400 medarbetare.