Hoppa till innehåll

Operativ inköpare till energisektorn - Oskarshamn

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vår kund är ett bolag som står inför snabb tillväxt och som erbjuder konsulttjänster inom energi -och processindustrin.Vi söker en Operativ Inköparetill vår kund för ettspännande uppdrag inom energisektorn.

Huvuduppgifter och ansvarsområden Du kommer attansvara för att driva hela inköpsprocessen från behov till avtalsskrivning. Arbetet bedrivs tillsammans med övrig verksamhet och övriga i teamet, med god kvalitet och hög serviceanda.. Arbetet bedrivs i högt tempo med flera uppdrag parallellt.

Din viktigaste arbetsuppgift

  • Att upphandla tjänster och material.
  • Skriva kontrakt samt lägga beställningar.
  • Förhandla och teckna avtal.
  • Leverantörsuppföljning.

Vem vi sökerDu som ärnoggrann, strukturerad, drivande och lösningsorienterad med en förmåga att samarbeta globalt men också att arbeta självständigt. Du är affärsmässig, analytisk och strukturerad.

Du är generös och ser det som naturligt att dela med dig av dina kunskaper på ett ödmjukt sätt, du sermöjligheter och triggas av nya utmaningar. För att trivas i rollen behöver du också tycka om att arbeta resultatinriktat, både självständigt och i team.

Du är en van datoranvändare och har erfarenhet av att arbeta med upphandlingar.

Du har en god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.OBS! Du är enbart svensk medborgare utan andra medborgarskap/tidigare medborgarskap.

Du erbjuds-> Tillsvidareanställning-> Förmånliga villkor-> Mycket goda karriärmöjligheter-> Långsiktiga och stimulerande uppdrag-> Goda utbildningsmöjligheterLåter detta intressant?Ansök direkt ellerhör av dig så berättar jag mer.Bengt Kristoffersson +46 708 77 22 3

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 januari 2025 (162 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se