Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
11 september 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Eurosteel Oskarshamn AB ingår i Eurosteelgruppen som ägs av Investeringsbolaget Lazarus Industriförvaltning AB. Eurosteel levererar avancerade stålprodukter åt svensk industri, där majoriteten av kunderna består av stora svenska exportföretag inom verkstadsindustrin. Eurosteel Oskarshamns (grundat 2023) industriverksamhet utför bland annat svetsning, blästring och målning på platsen som en gång var Oskarshamnsvarvet med anor från 1863. Vi arbetar i grovplåt och hanterar stora projekt. Produktionshallen är avsedd för både storskaliga och mindre konstruktionsprojekt och möjliggör året-runt montering och svetsning av stålkonstruktioner i en kontrollerad miljö. Eurosteel Oskarshamn har ett 15-tal medarbetare och omsätter cirka 50 miljoner.

Platschef

2023 förvärvades Oskarshamnsvarvet av Lazarus Industriförvaltning AB och verksamheten bedrivs av Eurosteel Oskarshamn AB som nu fokuserar på tjänster inom svetsning av tunga stålkonstruktioner, maskinbyggnationer, blästring samt ytbehandling inklusive rostskyddsbehandling och målning. Eurosteel har en tydlig tillväxtstrategi och framtidstron är stark.

Vi söker nu en resultatinriktad och erfaren Platschef till vår verksamhet i Oskarshamn som vill vara med på vår fortsatta resa och hjälpa oss växa.

Dina arbetsuppgifter

För att möjliggöra tillväxt behöver vi fortsätta att skapa en stabil bas för vår verksamhet genom utveckling av både vår verksamhet och våra medarbetare, våra arbetssätt samt genom att öka produktionseffektiviteten.

Som Platschef ansvarar du för verksamheten i Oskarshamn. Ditt övergripande uppdrag att driva och utveckla verksamhet och produktion genom tydligt och närvarande ledarskap. Du ansvarar för att säkerställa att processer och rutiner är optimerade, att ett aktivt förbättrings- och rationaliseringsarbete bedrivs samt att företagets målsättningar inom säkerhet, kvalitet, leverans samt produktivitet uppfylls. Du ansvarar för produktion, produktionsteknik, logistik, lager, planering och underhåll. Organisationen består av ca 15 medarbetare. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Din profil

Vi vill att du som person är genuint intresserad av människor och ledarskap. Organisationen utgår från ett lagbaserat arbetssätt och det är nödvändigt att ledarskapet bygger på tydlighet, samverkan och lyhördhet. Du har ett antal års ledarerfarenhet av liknande chefsuppdrag inom tillverkande industri. Du har god erfarenhet av att arbeta med Lean och målstyrning/uppdragsledning samt att implementera detta. Du har god insikt och övergripande kunskap inom underhåll, produktionsteknik, säkerhet och supply chain.

Som person är du lösningsorienterad med förmåga att driva, motivera och utveckla verksamheten både vad gäller teknik och kompetens hos medarbetarna. Genom ditt ledarskap skapar du trygghet samt engagerar och entusiasmerar dina medarbetare för att uppnå gemensamma mål. Du har ett intresse för ledarskap samt teknik och är van vid förändringsarbete, både på strategisk och operativ nivå. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik, självgående och har blick för helhet och sammanhang.

Utbildningsmässigt har du förmodligen en eftergymnasial eller annan relevant utbildning kompletterad med väsentlig arbetslivserfarenhet. Du har relevanta IT-kunskaper och behärskar Office-paketet. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

En utmanande och utvecklande roll i ett spännande bolag med en stark framtidstro och en stabil ägarstruktur. Du blir en viktig del i ett väl sammansvetsat team med högt i tak. Vi erbjuder dig ett självständigt, stimulerande och kreativt arbete. Friskvård och trivselaktiviteter är viktigt och vi har ett generöst koncept kring detta. För mer information om oss - besök gärna vår hemsida: www.eurosteel.se

Kontaktuppgifter och ansökan

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 september 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se