Hoppa till innehåll

Kundstöd företag

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Orusts Sparbank söker Kundstöd företag

Efter många framgångsrika år utökar vi nu vår företagsavdelning och söker dig som vill bli vårt nya Kundstöd företag.

Om tjänsten

Som Kundstöd företag är du med och utvecklar kundens affärer med banken. Du sätter kunden i fokus och arbetar lösningsorienterat. Du drivs av att träffa kunder och ta ansvar för kundens löpande affärer.

I rollen som Kundstöd företag ingår du i ett team inom där du är ett stöd åt Företagsrådgivarna. Ditt arbete är varierat. Du arbetar med bankens produktutbud inom företagssidan, du ger råd och administrerar frågor kring CM-tjänster och digitala lösningar.

Du möter bankens kunder på kontoret samt via telefon och digitala kanaler.

Om dig

Vi söker dig som har ett intresse för att arbeta på bank, tycker om mötet med kund och har förmågan att i kontakt med kunder och medarbetare skapa förtroende. Du trivs med att ta eget ansvar och har ett stort eget driv. Du är kommunikativ, strukturerad och flexibel. Ditt arbete mot kunder präglas av engagemang och god service.

För att lyckas i rollen behöver du ha ekonomiutbildning eller liknande erfarenhet. Det är meriterande om du har Swedsec rådgivar- och bolånelicens.

Om Orusts Sparbank

Orusts Sparbank är en lokal bank med kontor i Ellös, Svanesund, Varekil och Henån. Vår sparbanksidé är hjärtat i allt vi gör och den är lika aktuell idag som när banken grundades 1887. Sparbanksidén handlar om vår lokala förankring och vår vilja att hjälpa människor och företag till en sund och hållbar ekonomi. Den handlar också om att en del av vår vinst ska gå tillbaka till samhället vilket vi gör genom sponsring av projekt och föreningsliv.

Välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan till annelie.olsson@orustsparbank.se senast den 25 augusti. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Mer information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Personalchef Annelie Olsson, telefon 0304-345 14 annelie.olsson@orustsparbank.se. Facklig företrädare på Finansförbundet är Fredrika Andersson, telefon 0304-345 48.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se