Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
30 september 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Ventilationsmontör till PeMi Ventilation och Montage AB

Har du erfarenhet inom bygg eller ventilation, gillar när den ena arbetsdagen inte är den andra lik och trivs med frihet under ansvar? Då kan du vara den vi söker till rollen som ventilationsmontör hos oss på PeMi.

Om PeMi Ventilation och Montage AB

PeMi har sedan starten 2000 växt och etablerat sig som ett starkt och erkänt varumärke inom ventilation. Vi är i dagsläget 13 anställda och har som målsättning att fortsätta växa. Vår kompetens och erfarenhet i kombination med våra skickliga medarbetare leder till att kunder kontinuerligt återkommer med utmanande och roliga uppdrag till oss. Vår kundbas är bred och består av företag, kommun och landsting, industrier, byggföretag, laboratorier, skolor och vårdhem – något som gör att den ena dagen aldrig är den andra lik.

Sedan 2021 är PeMi en del av installationskoncernen Instalco något som gett PeMi ytterligare möjligheter att utveckla sin verksamhet och sin kompetens. Instalco är representerat med nationell bredd i Sverige, Norge och Finland via ett 150-tal dotterbolag med en vision om att skapa en lokal närhet med det stora företagets möjligheter.

Om rollen

Då efterfrågan på våra tjänster är stor behöver vi nu komplettera vårt team med ännu en ventilationsmontör. Som montör hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Installation av ventilationssystem i enlighet med ritningar och specifikationer.
  • Felsökning och reparation vid behov.

Detaljer kring anställningen

  • Placering: Orsa
  • Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare (skulle det vara så att du är boende på annan ort erbjuder vi flexibla arbetstider och kommer göra det vi kan för att se till att det fungerar optimalt)
  • Lön: Individuell lönesättning
  • Kollektivavtal: PeMi är anslutna till Plåt o Vent företagen och har kollektivavtal.


Den vi söker

  • Erfarenhet av arbete inom ventilation/bygg eller industribranschen
  • God teknisk förståelse
  • Körkort B.

Som person så besitter du ett gott självledarskap och kan ta egna initiativ. Du trivs att arbeta tillsammans med andra och förstår hur viktigt ett gott kundbemötande är. Du har ett nyfiket förhållningssätt och ett intresse av att lära dig mer fastigheter och ventilation. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Ansökan

Låter detta som en utmaning för dig? Märk din ansökan med ”Ventilationsmontör” och skicka ditt CV till jobbansokan@pemi.se . Vi går igenom ansökningarna och tar kontakt med passande kandidater löpande, så vänta inte för länge med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 30/9.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta vår Projektledare Erik på erik@pemi.se alternativt på 070-666 20 33.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se