Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Affärsområdeschef Alpint till Orsa Grönklitt – Led vår alpina satsning mot nya höjder!

Sista ansökningsdag
26 oktober 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Orsa Grönklitt står inför en spännande framtid där bolaget bestämt att satsa och investera i den alpina produkten. Under de senaste åren har längdskidåkningen tagit stora kliv och utvecklats inom Grönklitts verksamhet. Nu vill vi även göra den alpina produkten lika framgångsrik och därmed bli en ledande familjeanläggning för alpin skidåkning i Skandinavien.

Orsa Grönklitt har idag 22 alpina nedfarter och 15 liftar. Vi kommer under kommande säsong tillföra två nya pister genom den tidigare Rovdjursparken. Under vintern 23/24 hade vi ca: 120 00 köpta skiddagar, en av landets bästa alpina skidskolor samt en väl fungerade sportshop/skidhyra.

Affärsområdeschef Alpint är en ny roll hos oss, här får du möjlighet att leda och utveckla verksamheten mot vårt mål att bli den ledande familjedestinationen för alpin skidåkning och outdoor-aktiviteter i Skandinavien.

Dina arbetsuppgifter
Som Affärsområdeschef Alpint kommer du att ha en central roll i att leda och utveckla våra alpina produkter och sommaraktiviteter, allt kopplat till våra liftar och skidbackar. Det innebär ett övergripande ansvar för den alpina verksamheten inklusive budget och personal med ett starkt fokus på att uppnå våra mål, skapa och leverera en mångsidig upplevelse för våra gäster året om.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att utveckla våra alpina produkter och sommaraktiviteter för att positionera Orsa Grönklitt som en av de främsta familjedestinationerna, där du säkerställer att vi har rätt utrustning och produkter inom verksamheten för att möta våra kunders behov och förväntningar.

Du har ansvar för att planera och arrangera aktiviteter, evenemang och tävlingar som stärker vår position som en attraktiv destination och bidra till långsiktig tillväxt. Du är kontaktperson för grupper och klubbar inom det alpina segmentet och se till att deras behov och förväntningar uppfylls på bästa sätt. Du utvecklar och stärker samarbeten med entreprenörer och externa aktörer som har verksamhet på anläggningen för att höja den sammanlagda attraktionskraften.

Din profil
Vi söker en kommersiellt inriktad person med gedigna kunskaper inom affärsutveckling, projektledning och en stark bakgrund inom alpin skidåkning samt outdoor-aktiviteter. Erfarenhet av ledarskap, övergripande verksamhetsansvar med budget- och ekonomiansvar är ett krav. Meriterande är högskoleutbildning och erfarenhet av planering av event och tävlingar inom alpina eller outdoor-verksamheter.

Vi söker dig som är positiv, självgående och har ett starkt engagemang för att leverera hög kvalitet. Du är kreativ och initiativrik med ett starkt fokus på att optimera resurser och nå uppsatta mål. Din förmåga att leda och inspirera ditt team, skapa goda relationer och vara en energisk förebild är avgörande för att lyckas i denna roll. Du har förmågan att tänka strategiskt och kan snabbt anpassa dig efter verksamhetens behov. Med din starka drivkraft och ditt engagemang kommer du vara en central del av vår satsning på att skapa en ledande destination för alpin skidåkning och outdoor-upplevelser i Sverige.

Vi erbjuder:
* En unik möjlighet att vara en drivande kraft i en av Sveriges mest expansiva året-runt-anläggningar.
* En dynamisk och utvecklande arbetsmiljö där samarbete och kreativitet står i fokus.
* Möjligheten att leda och utveckla våra produkter och tjänster för att göra Orsa Grönklitt till en ledande aktör inom alpin skidåkning och outdoor-aktiviteter.

Ansökan
Orsa Grönklitt samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Erica Sundin på Clockwork, via tfn: 0733-51 27 60. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 27 oktober via www.clockworkpersonal.se.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 oktober 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.