Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

På The Chef har vi öppet för lunch och middag 6 dagar i veckan. Cateringar, event och bröllop är en stor del av vårt arbete, det gör att ditt arbete blir varierande och utmanande. Hos oss jobbar vi dagtid, kvällstid och varannan helg.

Tillsammans skapar vi en bra smakupplevelse för våra gäster i en härlig avslappnande miljö. God kommunikation och förmåga att jobba själv och tillsammans med andra är en förutsättning när du jobbar här. Stort fokus på ledarskap, struktur och uppföljning krävs för denna tjänst.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat inköp, beställningar, offerter, göra menyer för lunch och a la carte, leda, planera och fördela arbete, handleda praktikanter och administrativa uppgifter.

The Chef öppnade 2020 och har under de fyra åren vi haft öppet lagt grunden för verksamheten. Nu jobbar vi återkommande mot många företag med cateringar och event. Restaurangen är välbesökt året runt både kvällstid och dagtid. Restaurangen har 46 sittplatser, en ny del One Table med 16 sittplatser för avsmakningsmeny och företagsbokningar. Under sommaren lägger vi till en uteservering med 30 sittplatser och några soffor. Varor levereras till oss varje vardag och varorna beställs via weborder dagligen, god kontakt med säljare hos leverantör.

The Chef är ett välmående företag som ser framåt och med högt till tak och korta beslutsvägar vill vi att du tillsammans med oss ska ta nästa steg i vår utveckling! Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se