Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Personlig assistent på 75% med kanonschema!

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Lottas Omsorg söker nu en personlig assistent till en attraktiv tjänst på ca 75% hos en av deras manliga kunder i Örnsköldsvik.

Information om uppdraget:

Kunden är en aktiv man och som hans personliga assistent får du arbeta både i hemmet och på hans arbete. Det är en arbetsplats med fart och fläkt med familj och djur och allt som hör livet till. Vi söker Dig som är flexibel och trivs när det händer mycket.

Tjänsten är på 75 % och innebär att du jobbar endast 7 pass på 4 veckor, dygns pass med jour under natten och var 4:e helg. Ett kanonschema helt enkelt!

Preliminär start den 1 september.

Detta söker vi:

Vi söker endast manliga assistanser och körkort är ett krav samt att du har tillgång till bil. Du kan uttrycka dig bra på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av vård och omsorg.

Välkommen med din ansökan!


Lottas Omsorg är ett lokalt omsorgsföretag med kontor i Umeå och Örnsköldsvik och vänder sig till dig som vill ha hög kompetens och ett professionellt bemötande inom hemtjänst, personlig assistans och hushållsnära tjänster.

De är ödmjuka inför sitt uppdrag att arbeta med vård och omsorg i människors hem och vet att det ställer höga krav på kompetens, lyhördhet, trygghet och sekretess. Som kund och anhörig ska du alltid känna dig trygg med att vår personal utför sitt uppdrag på ett professionellt sätt samtidigt som hjärtat finns med. Lottas Omsorg finns i din närhet och ska alltid vara lätta att nå både för personal, kunder och anhöriga.

Sökord: Personlig assistent, Vård och omsorg, Vårdbiträde, Hemtjänst

Sökord: Personlig assistent, Vård och omsorg, Vårdbiträde, Hemtjänst
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com