Hoppa till innehåll

Sjuksköterska till Dialysmottagningen, Örnsköldsvik

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Inom Närsjukvårdsområde norr finns Njurmedicinsk öppenvården som arbetar med utredning, vård och behandling av komplicerade fall av njursjukdom. På vår enhet i Örnsköldsvik finns hemodialysmottagning, självdialysmottagning, PD-mottagning och njurmottagning. Vi som jobbar här är läkare, sjuksköterskor, en undersköterska och köksbiträde som i ett nära och väl fungerande samarbete med andra yrkesgrupper hjälper våra patienter.

Vi söker nu en kollega till hemodialysmottagningen där vi arbetar med att ta emot patienter med dialyskrävande njursjukdom av akut eller kronisk karaktär. På Dialysen utför vi hemodialysbehandlingar och arbetet som sjuksköterska hos oss är varierande där både omvårdnad och medicinteknisk vård ingår under arbetspasset. Vi etablerar oftast en långvarig vårdrelation med patienterna och utgår från den enskildes egenvårdsförmåga. Inskolning sker under sex till åtta veckor efter ett fastställt introduktionsprogram. Programmet fortsätter under första arbetsåret med regelbunden uppföljning.

På hemodialysen har vi individuell schemaläggning och arbetar för närvarande dagtid, måndag-fredag.

Denna tjänst är en tillsvidareanställning med tillfällig placering på dialysmottagningen.

Sjuksköterska till Dialysmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss tar du ansvar för två till tre patienter per arbetsskift och på bästa sätt planerar och genomför dialysbehandlingarna samt tillgodoser deras omvårdnadsbehov.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • Är legitimerad sjuksköterska
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du

  • Har erfarenhet av arbete inom dialys- och njursjukvård

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

  • Samarbetsförmåga
  • Stabil
  • Serviceinriktad
  • Kvalitetsmedveten

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se