Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

Tjänsteman

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du öppen för nya jobbmöjligheter men hittar inget passande uppdrag eller ledig tjänst just nu? Vi på OnePartnerGroup Örnsköldsvik tar mer än gärna emot din intresseanmälan!

 

Vad händer om jag skickar in en intresseanmälan?

När du skickar in en intresseanmälan till oss via denna annons har vi möjlighet att matcha dig mot flera spännande tjänster som kan komma att dyka upp via oss framöver. Vi kommer att kolla på ditt CV så snart vi kan, och därefter kan du komma att bli kontaktad av oss för en telefonavstämning kring vad just du söker för nya utmaningar framöver. Därefter kan du även få komma in till oss för en förutsättningslös intervju på kontoret i Örnsköldsvik.

 

Jag har haft kontakt med OnePartnerGroup Örnsköldsvik tidigare - behöver jag skicka in en intresseanmälan?

Har du nyligen haft kontakt med oss och kanske träffat oss på en intervju så finns du med all säkerhet redan med i våra system. Men självklart är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan även om du har haft kontakt med oss tidigare.

 

Vilka jobb kan OnePartnerGroup Örnsköldsvik erbjuda?

Vi jobbar mot många olika branscher och yrken, med hög lokal förankring. Har du tidigare erfarenhet inom tjänstemannasektorn är ditt CV med stor sannolikhet intressant för oss, då även om vi kanske inte har drömjobbet för dig just nu så kanske vi har det inom en snar framtid. Här är några exempel på kompetenser/roller vi ofta eftersöker:

  • Ekonomiassistent
  • Redovisningsekonom
  • Administratör
  • Lönespecialist
  • Kundservicemedarbetare
  • Säljare
  • Inköpare
  • Konstruktör
  • Interim

 

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

 

Ansökningsprocessen

Vi hoppas på att få ta del av just din ansökan! Du skickar in CV och personligt brev via denna annons. Observera att vi inte behandlar ansökningar inkomna via mejl med anledning av GDPR. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss på kontoret i Örnsköldsvik, vi finns tillgängliga hela sommaren.

OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.