Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Maskincentrum förstärker nu sitt team med en servicetekniker med placeringsort Örnsköldsvik.

 

Maskincentrum har sedan starten 1999 erbjudit verkstadsindustrin service & underhåll av maskiner för metall- plåt- och träbearbetning. Deras affärsidé är att erbjuda verkstadsindustrin marknadens mest attraktiva samarbetspartner, därför strävar de alltid efter att ha högsta möjliga kompetenser, de bästa metoderna och den effektivaste utrustningen.

Maskincentrum är ett lokalägt bolag som ägs av NAJT Holding AB. I koncernen finns även systerföretaget, Weldtech AB. 

Vill du läsa mer om Maskincentrum så besök maskincentrum.com.

 

Vi söker dig

Du är en driven servicetekniker och vi vill bli den bästa arbetsplats du någonsin haft.

Här skulle vi kunna berätta vilken otrolig arbetsplats vi erbjuder, vilka fantastiska kollegor du får och vilken härlig stämning vi har. För att inte tala om det självständiga och variationsrika arbetet.

Vi skulle ju också kunna beskriva hur du utgår från hemmet och får möjlighet att resa runt i Sverige och att vi erbjuder fina möjligheter till personlig utveckling.

 

Men istället vill vi fokusera på dig, för oss är DU viktig och vi uppskattar: 
  • Att du är en person som har ett genuint intresse av människor, teknik och service.
  • Att du är en problemlösare som trivs med att ta egna initiativ och beslut.
  • Att du alltid arbetar på ett affärsmässigt sätt mot både kunder, kollegor och leverantörer.

 

Dina arbetsuppgifter

Som en märkesoberoende servicepartner samarbetar Maskincentrum med flera ledande maskinleverantörer för att tillhandahålla högkvalitativ service till sina kunder.
 

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer av de flesta maskiner för metall-plåt- & träbearbetning inom verkstadsindustrin, inklusive märken som Okuma, Doosan och Mazak. Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll.

 

Krav:
  • Erfarenhet av liknande arbete.
  • B-körkort.

 

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna en ny medarbetare till vårt team i Örnsköldsvik.

 

Övrig information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten, kontakta Malin Ahlqvist VD på Maskincentrum via 0660-26 65 76. Har du frågor om ansökningsförfarandet eller rekryteringsprocessen kontakta Malin Vedman, malin.vedman@onepartnergroup.se, 0660-689 602. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega I karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö I söder till Kalix I norr, finns vi alltid nära dig.

Maskincentrum i Örnsköldsvik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.