Hoppa till innehåll

Teknisk Projektledare

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Därför är detta jobb för dig:

I denna roll får du kombinera ditt stora intresse för ny teknik ochdigitala verktyg med en blandning av agila metoder och traditionell projektledning.

Din utveckling är viktig för oss.Oavsett i vilken roll du ser digsjälv i framtiden så är vi här och stöttar dig längs vägen. Genom mentorskap, kompetensdelningsforum, kunskapsdelning och ett teamorienterat arbetssätt kommer du kunna ta del av densamlade kunskapen inom Knightec som en katalysator för din egen utveckling. Värdesätter du din professionella utveckling kommer vi göra detsamma.

Du kommer vara omgiven av personer som bryr sig, inte bara om affären och leveransen utan om varandra. På riktigt. Vår miljö präglas av tillit, transparens och samarbete vilket skapar förutsättningar för dig att ta dig an nya utmaningar och ta nästa steg i karriären.

Arbetsuppgifter:

  • Du får arbeta i olika branscher och leda projekt inom exempelvis produktion och produktutveckling.
  • Du leder dina uppdrag på ett effektivt och engagerande sätt och säkerställer framgång genom kvalitativa leveranser.
  • Du förväntas ta stort ansvar i projekten och agera spindeln i nätet.

Kvalifikationer:

  • Utbildning i maskinteknik eller motsvarande.
  • Lett flertalet projekt eller delprojekt med dokumenterat lyckat resultat.
  • Van att jobba tvärfunktionellt och att kommunicera med flera intressenter.
  • Som person är du mån om att bidra till teamet, tycker att det är roligt att lösa uppdrag tillsammans och samarbeta, samtidigt som du kan arbeta självständigt.
  • Du är coachande, drivande, framåtlutad och trygg i att leda olika typer av grupper.
  • Att vara leveranssäker, pålitlig och professionell är viktigt i den här rollen, såväl som att vara strukturerad, systematisk, analytisk och kommunikativ.
  • Erfarenhet av arbete med, eller intresse för, hållbarhetsfrågor och cirkulär ekonomi är meriterande.
  • Du kommunicerar flytande på svenska och engelska.

Vad vi erbjuder:

På Knightec får du arbeta i en innovativ och stöttande miljö som främjar din personliga utveckling genom spännande projekt och utbildningar. Vi värdesätter mångfald och våra medarbetare representerar över 40 nationaliteter, vilket bidrar till en dynamisk och inkluderande arbetsplats.En sprudlande kultur som grundas i att vara nyfiken, jobba tillsammans och dela kunskap.

Med en hybrid arbetsmodell främjar vi balansen mellan arbete och privatliv, och erbjuder konkurrenskraftiga förmåner för ditt välbefinnande och din ekonomiska trygghet.

Om Knightec:

Knightec är en strategisk partner inom produkt- och tjänsteutveckling, dedikerade att hjälpa företag driva positiv förändring för framtidens affärsmöjligheter. Vi tror att samarbete och samskapande är nycklarna till framgång och närmar oss våra kunders utmaningar ur ett helhetsperspektiv. Våra experter från hela världen bidrar med unika perspektiv och färdigheter, och tillsammans med våra kunder skapar vi innovativa och hållbara lösningar.

Ansökningsprocessen:

Skicka gärna in din ansökan med CV och personligt brev. Ansökningsperioden är öppen tillsvidare.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 januari 2025 (159 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se