Hoppa till innehåll

Senior Mechanical Engineer

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Därför är detta jobb för dig:

Enkelt, du vill vara kreativ och innovativ i att lösa tekniska problem. Det är precis vad vi erbjuder dig. Du är experten; du berättar för oss vilken lösning som du anser är bäst.

Du kommer inte att vara ensam, nyckelordet är samarbete. Tvärfunktionella team skapas för att lösa projekt, snarare än att välja projekt för en redan befintlig grupp. Produkter och affärsområden kommer att skilja sig åt och du kommer att bygga nya spännande lösningar. Några av dina uppdrag kommer att utföras ute hosvåra kunder medan andra kommer att drivas in-house. Då vi har kontor över hela Sverige och ett väl fungerande samarbete internt, både över region och affärsområde, finnsgoda möjligheter för dig att arbeta med kunder både i regionen och över hela landet och därigenom bredda ditt kontaktnät.

Arbetsuppgifter:

  • Du kommer arbeta med konstruktion i produktutvecklingsprojekt.
  • Självständigt ansvara för att driva, planera och koordinera konstruktionsarbetet för att nå uppsatta projektmål.

Kvalifikationer:

  • Du har en utbildningsbakgrund inom maskinteknik och har arbetat som mekanikkonstruktör.
  • Tidigare erfarenhet av att jobba med konstruktion och produktutveckling inom tillverkningsindustrin.
  • Goda kunskaper i CAD.
  • Som person trivs du med att brottas med knepiga tekniska utmaningar, att analysera och bryta ner dessa utmaningar för att, tillsammans med teamet, nå den bästa lösningen.
  • Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper samtidigt som du självständigt kan driva ditt eget arbete framåt.
  • Du kommer arbeta med konstruktion i produktutvecklingsprojekt där du självständigt ansvarar för att driva, planera och koordinera konstruktionsarbetet mot uppsatta projektmål.
  • Du kommunicerar flytande på svenska och engelska.

Vad vi erbjuder:

På Knightec får du arbeta i en innovativ och stöttande miljö som främjar din personliga utveckling genom spännande projekt och utbildningar. Vi värdesätter mångfald och våra medarbetare representerar över40 nationaliteter, vilketbidrar till en dynamisk och inkluderande arbetsplats. En sprudlande kultur som grundas i att vara nyfiken, jobba tillsammans och dela kunskap. Med en hybrid arbetsmodell främjar vi balansen mellan arbete och privatliv, och erbjuder konkurrenskraftiga förmåner för ditt välbefinnande och din ekonomiska trygghet.

Om Knightec:

Knightec är en strategisk partner inom produkt- och tjänsteutveckling, dedikerade att hjälpa företag driva positiv förändring för framtidens affärsmöjligheter. Vi tror att samarbete och samskapande är nycklarna till framgång och närmar oss våra kunders utmaningar ur ett helhetsperspektiv. Våra experter från hela världen bidrar med unika perspektiv och färdigheter, och tillsammans med våra kunder skapar vi innovativa och hållbara lösningar.

Ansökningsprocessen:

Skicka gärna in din ansökan med CV och personligt brev. Ansökningsperioden är öppen tillsvidare.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 december 2024 (154 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se