Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en praktisk strukturerad och noggrann person med erfarenhet av lagerarbete? Vill du jobba på ett företag i framkant? Då är det just dig vi söker!

 

DeltaNordic är ett svenskt företag som levererar avancerade elektriska och elektroniska systemlösningar till kunder på den globala marknaden. Från små fristående PCBA:s till två meter höga elskåp. Just nu söker vi en lagerarbetare till deras produktion i Örnsköldsvik.

 

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innefattar in-/utplockning på lagret, sortering av material, emballering samt lossning och lastning av material med truck. Arbetsuppgifter med tunga lyft och fysiskt ansträngande uppgifter förekommer.

 

Vi söker dig som:
  • Har god datorvana
  • Har tidigare erfarenhet av lagerarbete
  • Är noggrann, lösningsorienterad och kreativ
  • Gillar ett rörligt arbete där tunga lyft förekommer
  • Erfarenhet av lagerarbete samt truckkörning är ett krav.

 

Din profil

Vi tror att du som söker gillar ordning och reda och har en god förmåga att prioritera och arbeta effektivt. Som person är du lösningsorienterad och ambitiös för att möta företagets kvalitetsnivå. Du gillar högt tempo men är lugn och sansad i ditt arbete. Du är en lagspelare som tar ansvar, har god samarbetsförmåga, är kvalitetsmedveten och kan uttrycka dig muntligt och skriftligt på både svenska och engelska. 

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

 

Anställningsomfattning

Dagtid/Heltid

 

Anställningsform

Visstidsanställning som konsult hos OnePartnerGroup och uthyrd till kund, start enligt överenskommelse.

 

Din ansökan

Dina ansökningshandlingar bestående av cv och personligt brev skickar du in via OnePartnerGroup.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Observera att vi inte behandlar ansökningar inkomna via mejl med anledning av GDPR. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ann Nordgren, Konsultchef OnePartnerGroup Örnsköldsvik, på 0660-689 604 eller ann.nordgren@onepartnergroup.se.

 

Om oss

 Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.  

DeltaNordic AB (Örnsköldsvik) logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.