Hoppa till innehåll

Bäckagårdens HVB söker personal

Sista ansökningsdag
05 september 2024 (4 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Bäckagårdens HVB-hem grundades 2006 och ligger i Domsjö, strax utanför Örnsköldsvik. HVB-hemmet har tolv platser och vänder sig till ungdomar i åldern 13–21 år med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som behöver stöd och behandling för att hantera sin skolgång och sin vardag.

Vi söker dig som har adekvat utbildning, dvs minst två års eftergymnasial utbildning inom vård och omsorg, socialt arbete eller pedagogik. Det är meriterande med erfarenhet och utbildning inom neuropsykiatri

Vi söker dig som är engagerad, kompetent och välvillig. Du har en ambition att göra skillnad och att göra livet bättre både för dessa personer som bor på Bäckagården, samt deras anhöriga. Det är viktigt att du tycker om människor mer än din yrkesroll.

Impius lägger stor vikt vid att du har adekvat utbildning och inom Impius verksamhet kommer du få ytterligare fortbildning mot målgruppen och vi förutsätter att ditt engagemang bidrar till en utveckling av verksamheten.

Inom impius värdesätter vi lojalitet och vi ser att du som söker tjänsten tänker dig arbeta kvar på arbetsplatsen och företaget under överskådlig framtid.

Du arbetar kväll, dygn och helg i en liten och trygg arbetsgrupp.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 september 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se