Hoppa till innehåll

Orderadministratör/operatör målning blästring

Sista ansökningsdag
28 oktober 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om Vintrosa Gummi:

Vintrosa Gummi AB är vår produktionsanläggning i Sverige sedan 1954. Företaget har mer än 60 års erfarenhet av specialtillverkade gummiartiklar i världsklass för både svensk och nordisk industri. Vintrosa Gummi AB är beläget 1,7 mil väster om Örebro

Tjänsten är på heltid och på dagtid och delas upp på orderhantering cirka 60 % och målning/blästring/efterbearbetning cirka 40 %.


Arbetsuppgifter orderhandläggning:

Registrera kundorder i affärssystem, skicka ordererkännande till kund

Sköta utleveranser, boka upphämtning av gods.



Arbetsguppgifter målning/blästring:

Dina arbetsuppgifter som operatör, målning/blästring innebär att du har det viktiga ansvaret att måla och blästra samt övervaka och säkerställa både kvalitet och volym för de artiklar som efterfrågas av produktionen.

Din betydelsefulla roll i kontroll och kvalitetssäkring av detaljer kräver noggrannhet och en stark medvetenhet om kvalitet.


Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av att lära dig och som är intresserad av att arbeta inom tillverkningsindustrin. Du är nyfiken, gillar att lära dig nya saker och har potential att växa i rollen. Tidigare erfarenhet inom administration, industri, tillverkning eller verkstad är ett önskemål. Vi värdesätter egenskaper som lösningsfokuserad, flexibel och ansvarstagande.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt har grundläggande datorvana.

Som en del av vårt team kommer du att uppmuntras att tänka utanför boxen och ta initiativ till att lösa problem på ett kreativt och effektivt sätt.

Du är positiv, nyfiken och har ett naturligt driv och viljan att lära dig nya arbetsuppgifter. Du har inga problem att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs och du ser alltid till gruppens och företagets bästa. Då denna tjänst är delad mellan administration och produktion vill vi att du är flexibel och är intresserad av att ha olika arbetsuppgifter under dagen.


Stor vikt kommer att läggas vid att du är självgående, lösningsorienterad och vid personlig lämplighet.


B-Körkort och tillgång till bil är tyvärr nödvändigt då arbetsplatsen ligger utanför kollektivtrafikens täckningsnät.




Varmt välkommen med din ansökan.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 oktober 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se