Hoppa till innehåll

Medicinsk vårdadministratör/samordnare Psykiatri administration

Sista ansökningsdag
10 september 2024 (8 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du medicinsk vårdadministratör som är intresserad av utökat ansvarsområde och vill vara med och utveckla våra arbetssätt? Vi erbjuder nu möjligheten till att kombinera den traditionella yrkesrollen som medicinsk vårdadministratör med särskilt uppdrag att samordna, planera och utveckla arbetssätt kopplat till vår jourläkarplanering och planeringen för utbildningsläkare. Då uppdraget är helt nytt hos oss finns stor möjlighet att vara med att bidra till utvecklingen av rollen.

Verksamhet- och ledningsstöd psykiatri är nystartat verksamhetsområde som samlar våra medicinska vårdadministratörer i tre administrativa enheter och tillsammans med enheterna ledningsstöd psykiatri, könsdysforisamordnare samt rehabkoordinatorer specialiserad vård och psykiatri bildar de tillsammans det nya verksamhetsområdet.

Verksamhetsområdet består av totalt cirka 85 medarbetare och av dessa är cirka 60 medicinska vårdadministratörer. Tillsammans har vi uppdraget att stärka områdets verksamheter på olika nivåer i det fortlöpande utvecklingsarbetet som bedrivs genom att samordna, leda och driva övergripande frågor inom områden som patientsäkerhet, utbildning, stöd i bemanningsfrågor samt ansvar för att stärka, följa upp och samordna olika funktioner och roller i Område psykiatri. Vidare ska vi tillsammans med våra medicinska vårdadministratörer utveckla yrkesrollen, administrativa arbetssätt och säkerställa att områdets administrativa processer fungerar.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Medicinsk vårdadministratör/samordnare Psykiatri administration

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär uppdrag med ansvar att vara samordnare för Område psykiatris jourschemaplanering samt planering för våra randande utbildningsläkare, i samverkan med våra läkarchefer och studierektorer. I tjänsten ingår även att del av tid utföra sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk vårdadministratör riktat mot en av områdets mindre mottagningar. Utöver detta kan ytterligare tidsbegränsade uppdrag förekomma kopplat till de utvecklingsarbeten som pågår i verksamhetsområdet och i Område psykiatri. Du förväntas aktivt bidra till att utveckla rollen, rutiner och arbetssätt. Arbetsplatsen är Universitetssjukhuset, Örebro men möjlighet finns även till distansarbete del av arbetstid.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan jobba självständigt, lösningsorienterat och har ett professionellt förhållningssätt. Du behöver trivas med att samverka med människor, vara strukturerad och kunna prioritera och planera samt självständigt genomföra ditt eget arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Det är ett krav att du har godkänd utbildning som medicinsk vårdadministratör/ medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Det är meriterande om du har kännedom om och efarenhet av schemaplanering. Du ska ha bra kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du ska ha god datorvana.

Ansökan

intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se