Hoppa till innehåll

Medicinsk vårdadministratör Klinisk patologi och genetik, USÖ

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Klinisk patologi och genetik ingår i Verksamhetsområde laboratoriemedicin, som är en länsklinik där laboratorieverksamheten och bårhus/obduktion vid Karlskoga lasarett, Lindesbergs lasarett samt vid Universitetssjukhuset Örebro ingår. Laboratoriemedicin bedriver en bred verksamhet inom områdena klinisk bakteriologi, virologi, immunologi, kemi, transfusionsmedicin, patologi, cytologi, klinisk genetik, molekylärgenetik samt instrumentsterilisering. Här arbetar närmare 300 personer med rutindiagnostik, forskning och utveckling samt utbildning.

Det är på avdelningen Klinisk patologi och genetik som du kommer att vara verksam. På Klinisk patologi och genetik arbetar cirka 65 personer och vi utför diagnostik på vävnads- och cellprover åt beställare inom huvudsakligen Örebro län inklusive den högspecialiserade sjukvården. Vi ansvarar också för kallelsesystemet och rutiner för den gynekologiska hälsokontrollen.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Medicinsk vårdadministratör Klinisk patologi och genetik, USÖ

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team tillsammans med övriga medicinska vårdadministratörer där arbetsuppgifterna kan variera mellan att arbeta både inom patologi och inom genetik. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat medicinsk dokumentation, patientadministration samt journaldokumentation av laboratoriesvar. I arbetsuppgifterna ingår även remisshantering, registrering, telefonservice, posthantering, förberedelser inför ronder m.m. Vi använder labbdatasystemet Flexlab SymPathy samt journalsystemet Infomedix vårddokumentation.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Läkarsekreterarutbildning alternativt medicinsk sekreterarutbildning. Goda datakunskaper är nödvändigt då arbetet sker i datoriserad miljö. Tidigare arbete med det patientadministrativa systemet IMx, Infomedix vårddokumentation och RoS är meriterande.

Vi söker dig som är serviceinriktad, kan arbeta självständigt men även i grupp samt är kommunikativ och noggrann. God datorvana där erfarenhet av Officepaketet är ett krav samt erfarenhet av webbadministration är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se