Hoppa till innehåll

Barnmorska, Mikaeli vårdcentral

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

När vintern kommer och snön börjar falla har vi pensionsavgång på en av våra barnmorskor. Vill du prova någonting nytt eller byta arbetsplats, vi söker dig som vill arbetar som barnmorska på Mikaeli vårdcentral och familjecentralen i Baronbacken tillsammans med barnmorskekollega, BVC-sjuksköterskor och övriga professioner på vårdcentralen.

Vårdcentralen är belägen i de västra delarna av Örebro och är en välfungerande mindre vårdcentral. Vår vårdcentral har gott renommé och vi växer kontinuerligt, vi har drygt 8000 listade patienter vilket gör att vårt patientarbete blir både brett och varierat.

Vi erbjuder en arbetsplats där samarbete och teamkänsla genomsyrar vår verksamhet. Vi är ett gäng på 35 medarbetare som tillsammans driver vårdcentralen. Hos oss har vi en bra och kreativ kombination av erfarenhet och nytänkande i personalgruppen.

Mikaeli vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Barnmorska, Mikaeli vårdcentral

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig som barnmorska ett varierat arbete i primärvården. Dina arbetsuppgifter omfattas av graviditetskontroller, föräldrastöd i grupp, reproduktiv och sexuell hälsa, gynekologiska cellprovskontroller, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete, läkemedelshantering och rådgivning.

Som barnmorska hos oss är du en del av familjecentralen och samverkar med olika aktörer från hälso- och sjukvården och kommunen, tex genom gemensamma hembesök och föräldragrupper. Tillsammans skapar vi bästa möjliga hälsostöd för våra familjer.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska. B Körkort.

För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt kunna hjälpa våra patienter. Vi värnar om en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Vi som arbetsgrupp trivs bra tillsammans och letar efter en kollega som har god kommunikativ förmåga, är trygg och stabil i sin yrkesroll, samt har lätt för att samarbeta.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se