Hoppa till innehåll

Arbetsterapeut, Rehabiliteringsmedicinsk smärtmottagning, USÖ

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en arbetsterapeut som tycker om att växla mellan individuella insatser, gruppinterventioner och tätt samarbete med andra yrkeskategorier.

Smärtmottagingen är en del av VO Neuro och rehabiliteringsmedicin som är en bred verksamhet bestående av öppenvårdsmottagningar inom neurologi, neurokirurgi, neurofysiologi och rehabiliteringsmedicin samt två slutenvårdsavdelningar. Vi arbetar med utveckling av vårdkedjor för våra patientgrupper i nära samverkan mellan olika professioner och över specialitetsgränser, både internt på kliniken och externt i regionen. Utbildning och forskning sker i samarbete med Örebro Universitet.

Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Arbetsterapeut, Rehabiliteringsmedicinsk smärtmottagning, USÖ

Arbetsuppgifter

Du ska ha intresse för utredning och rehabilitering av personer med långvarig icke malign smärta. Utöver smärta lider patienterna också ofta av nedstämdhet, har minskat sina fysiska och sociala aktiviteter samt har frånvaro från arbetslivet när de remitteras till oss. Dina uppgifter är att bedöma hur den långvariga smärtan påverkar aktivitetsförmåga och tillsammans med teamet återkoppla till patienten.

Du ska också planera och leda undervisning med fokus på ergonomi och aktivitetsdosering samt aktivitetsträning. Utveckling och utvärdering av behandlingsmetoder sker kontinuerligt. Du är självständig och tar egna initiativ, du har lätt för att samarbeta och att anpassa dig.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med stor variation i arbetsuppgifter. Arbetet utförs till stor del i tvärprofessionella team bestående av arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, läkare, psykolog och sjuksköterska. Verksamheten utgår från ett kognitivt beteendeterapeutiskt synsätt och insatserna sker i öppenvård. Vi har en god arbetsmiljö med ett ledarskap som värnar om medarbetarnas trivsel och hälsa.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad arbetsterapeut. Meriterande är erfarenhet inom ergonomi, smärtrehabilitering, gruppbehandling och kunskaper i KBT. Du ska trivas med att arbeta i team och ha intresse och erfarenhet av att utveckla verksamheten.

Arbetet kräver både samarbetsförmåga och självständighet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i Örebro län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se