Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi söker dig som redan är van att jobba med solenergi, energilagring och elbilsladdare, alternativt att du är intresserad och villig att lära dig. Du är van att lösa problem, ta ansvar och hantera kunder.

Som elektriker hos Nepab är det viktigt att du är intresserad av ny teknik och dom möjligheter som det innebär. Solenergi, energilagring och elbilsladdning är en växande marknad med mycket ny teknik, hos oss på Nepab kommer det vara en stor del av ditt dagliga arbete. I ditt arbete ingår även traditionella elinstallationer samt elinstallationer av värmepumpar och kylanläggningar.

Hos Nepab gör vi jobb åt företag, lantbruk, föreningar och privatpersoner. Vilket leder till ett varierande och utvecklande arbete.

Kvalifikationer
  • Då du kommer ha en egen servicebil krävs det att du har minst B-körkort
  • God datavana
  • Det är meriterande om du har installationserfarenhet av: Växelriktare, energilager, Ferroamp eller elbilsladdare
Förmåner
  • Möjlighet till förmånsbil
  • Dator & Telefon
  • Friskvård
  • Kollektivavtal enligt Installatörsföretagen
Skicka din ansökan till filip.fagerman@nepab.nu Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du skulle passa för den här tjänsten.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Skicka därför din ansökan redan idag!
Nordic Energy Partner AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Energy Partner AB är i grunden ett El och VVS företag med speciell inriktning på solenergi och värmepumpar. Vi har lång erfarenhet av försäljning, installation och service.

Grunden till Nordic Energy Partner AB lades redan 2011 och vi var tidigt ute med arbete gällande solcellsanläggningar, vi är dessutom ett av få företag med certifierad personal för just solenergi av Incert.

Ägarna till företaget har dessutom lång erfarenhet av värmepumpar, redan under 90-talet utfördes service- och installationsarbete med värmepumpar i alla dess olika utföranden och former. Givetvis är vi även inom detta område certifierade av Incert.

Därav ligger den speciella inriktningen på solenergi och värmepumpar oss varmt om hjärtat och dessutom helt rätt i tiden med det växande energibehov samhället står inför.