Hoppa till innehåll

Regionansvarig sökes till nytt gymkluster i Örebro

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

I oktober och december 2024 öppnar vi två helt nya Member 24 gymi Örebro. Tillsammans med tidigare förvärv erbjuder vi då totalt tre gym i stan.Visöker en person sombrinner för ledarskap ochförsäljning och som kan leda personalteamet och gymmen i Örebro i syfteatt skapa bästa möjliga upplevelse för våra medlemmar.Om du är driven och målinriktad samt kan axla rollen som regionansvarig så är du rätt person att söka.

I rollen som regionansvarig på Member 24 har du huvudansvaret för:

- Rekrytering,schemaläggning ochvikariehantering. Du ser till attdet finns rätt personal på rätt plats, utbildar ny personal/onboarding samt sköter löpande personalärenden.- Kundservice och försäljning. Du och ditt team strävar mot att göra medlemmarna nöjda och mot att ge bästa service på plats. Ni jobbar mot uppsatta budgetmål och du följer upp samt coachar personalen inom försäljning.Du jobbar mot tydliga KPI-er och rapporterar till verksamhetschefen.

- Drift. Du sköter inköp, beställningar och diverse driftsuppgifter.

Arbetsplats

Du ingår i ett team av platsansvariga i Örebro och regionansvariga från andra städer. Du kommer att utgåfrån ett av gymmen som blir din arbetsplats och förflyttar dig mellan övriga gymi regionen vid behov.Arbetstider enligt gymmens öppettider.

Personliga egenskaper:

Som person är du driven, strukturerad och resultatinriktad. Du lägger ner mycket energi i ditt arbete för att leverera mot budget och deadlines. Du brinner för ledarskap och är en problemlösare som är van att jobba med många bollar i luften.

  • Gillar att arbeta mot uppsatta mål.
  • Brinner för ledarskap och att coacha andra.
  • Engagerad och drivenmed mycket energi.
  • Har en hög känsla för service.
  • Ordningsam, strukturerad och noggrann.
Kvalifikationer:
    • Som minstavslutad gymnasieutbildning med godkända betyg.
    • Dokumenterad erfarenhet av liknande roll med ledaransvar.
    • Dokumenterad erfarenhet av försäljning och kundservice.
    • Talar och skriver flytande svenska och engelska.
    • God datavana ochkunskaper i att hantera Microsoft Officepaketet.
    • Innehar B-körkort.
    • Vi ser en stor fördel i om du har god lokalkännedom och ett stort nätverk i staden.

Vi erbjuder dig:

- En heltidstjänst 40h/v med fast månadslön samt bonus.-Fri träning på alla våra gym samtvän- och familjerabatter.- Klädsponsring via ICIW.- Pensionsförmåner och sjukvårdsförsäkring.

Om oss:

Member 24 startades i Västerås 2010 och vi finns idag på ett flertal orter i Mälardalen, Stockholm samt i Gävle/Sandviken och Falun. Vårt mål är att ge våra medlemmar den mest inspirerande och bästa gymupplevelsen till ett riktigt bra pris. De flesta av våra gym är öppna dygnet runt och vi erbjuder utrustning från världsledande leverantörer såsom Technogym och Eleiko. På utvalda gym finns häftiga studios för gruppträning, där vi kör både egna koncept och program från samarbetspartners t ex Les Mills.

https://member24.se/

Ansökningarna hanteras allt eftersom. Sista ansökningsdatum är 1 september. Vi beräknar att tillsätta tjänsten från ca v. 39.

Sök jobbet direkt via: https://jobs.member24.se/

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 januari 2025 (162 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se